ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους!

Επική ισοπαλία και για Τρίτη φορά πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ!  Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Πολύ καλή εμφάνιση από τον Πορτογάλο.Δέχτηκε ένα γκολ που ήταν δύσκολο να σώσει.Είχε 2 πολύ καλές επεμβάσεις στο πρώτο ημίχρονο και άλλες τόσες στο δεύτερο.Ήταν καλός και στις εξόδους.

Ζοάο Πέδρο: Έκανε το καλύτερο του παιχνίδι την φετινή χρονιά.Ανεβοκατέβαινε όλη την γραμμή βάζωντας δύσκολα στον αντίπαλο.Κάλυψε σωστά και αμυντικά την θέση αφού δεν “φάγαμε” φάσεις.

Ζάντερ Σαντάνα: Ακόμη ένα σπουδαίο παιχνίδι από τον Ζάντερ που ήταν εξαιρετικός.Ξεχάστηκε μια δυο φορές στην επίθεση αλλά τον κάλυψαν οι συμπαίκτες του.

Έκτορ Γιούστε: Ξεκίνησε πολύ άσχημα αφού έχανε συνεχώς τον αντίπαλο του και είχε και κακή συνεργασία με τον Ρομπέρζ.Στο δεύτερο ανέβηκε και δεν άφησε τους αντιπάλους να γίνουν επικίνδυνοι.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Τα ίδια ισχύουν και για τον Γάλλο που δεν πατούσε καλά στο πρώτο και ανέβηκε στο δεύτερο όπου έκανε πάρα πολύ καλή εμφάνιση και βοηθούσε και όταν η ομάδα κρατούσε μπάλα.

Εστεπάν Σακέτι: Πολύ βρώμικη δουλειά από τον Αργεντινό που έκλεινε τρύπες και κάλυπτε κενούς χώρους.Είχε πολλά κλεψίματα και σε ένα από αυτό ήρθε το γκολ.

Χαράλαμπος Κυριάκου: Μέτριο πρώτο ημίχρονο από τον Χάμπο που δεν μπήκε συγκεντρωμένος και είχε πολλές λανθασμένες επιλογές ειδικά όταν είχε την μπάλα.Δεύτερο ημίχρονο βελτιώθηκε,κράτησε μπάλα και έδωσε και έξυπνες πάσες και σε μια από αυτή κερδίσαμε το πεναλτι.

Άλεξ ντα Σίλβα: Τα ίδια πάνω κάτω και από τον Άλεξ που ήταν “κρυμμένος” στο πρώτο.Μπήκε στο παιχνίδι στην επανάληψη και μοίρασε παιχνίδι ανεβάζοντας ολόκληρη την ομάδα.Έχασε το πέναλτι αλλά αυτά έτσι είναι.

Αντόνιο Γιάκολιτς: Μπήκε καλά δημιούργησε ρήγματα αλλά σάστιζε στην τελική,ειδικά αν ήταν για γκολ.

Άντον Μάγκλιτσα: Άρκετά κατεβάσματα και σπάσιμο της μπάλας από τον Κροάτη που έφαγε πολύ “ξύλο” για άλλη μια φορά.Πρέπει να ηρεμήσει στο γκολ αφού είναι φανερό πως δεν είναι στην καλύτερη ψυχολογία.

Αντριάν Σαρδινέρο: Μπήκε και βοήθησε πολύ τακτικά με αποκορύφωμα την φάση που σώζει πριν την γραμμή καλύπτωντας τον Πέδρο.Επιθετικά αν έκανε καλύτερες επιλογές θα είχαμε ακόμη ένα γκολ.

Αντρέ Σκέμπρι: Μπήκε καλά,κράτησε μπάλα και έφτιαξε φάσεις στο πρώτο.Σκόραρε το γκολ που έδωσε την πρόκριση και οι αντιπάλοι δύσκολα τον σταματούσαν.

Εμίλιο Ζελάγια: Μπήκε κράτησε μπάλα και έδωσε ανάσες.Κέρδισε και το πέναλτι.Ουσιαστικός με προσφορά για όση ώρα αγωνίστηκε.

Ιωάννης Πίττας: Αγωνίστηκε για λίγο και κατάφερε να δώσει ανάσες στην άμυνα αφού κουβάλησε την μπάλα και κέρδιζε πολύτιμο χρόνο.

Προπονητής: Η ομάδα μπήκε μουδιασμένα και ο αντίπαλος το εκμεταλλεύτηκε. Κακή αμυντική λειτουργία στο πρώτο γκολ και αδυναμία στην δημιουργία του παιχνιδιού. Διάβασε το παιχνίδι και στο δεύτερο η ομάδα ήταν σαφώς καλύτερη. Σκόραρε νωρίς και στην συνέχεια είτε πίεζε ψηλά είτε αμυνόταν χαμηλά οι γραμμές δεν είχαν αποστάσεις.Πήρε και πάλι πράγματα από τις αλλαγές του που τις έκανε και βοήθησαν ουσιαστικά.Πολύ καλό κοουτσάρισμα σε όλη την σειρά των ευρωπαικών αγώνων. Ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ!

Comments
To Top