ΑΝΤΡΕΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΡΩΠΗ ΛΕΜΕΣΟΣ!!!

Με σωστή τακτική, πάθος και θέληση οι ποδοσφαιριστές μας έκαναν το καθήκον τους και πήρα την πρόκριση επικρατώντας με 2-0 της Αμπερντίν!

Με την ομάδα μας να προσπαθεί να πάρει τα ηνία του παιχνιδιού ξεκίνησε ο αγώνας, ενώ ο αντίπαλος με τη δική του τακτική προσπαθούσε από την πλευρά του να κάνει το δικό του παιχνίδι. Το πρώτο δεκάλεπτο κύλησε με την ομάδα μας να μην μπορεί να βρει ρυθμό κάτι που ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε κερδίζοντας κάποια στημένα που πέρασαν χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Στο 17’εξαιρετική ενέργεια από αριστερά για τον Σαντάνα που άδειασε τον αντίπαλο του και με σέντρα στην περιοχή, βρήκε τον Μαγκλίτσα που έδωσε έτοιμο γκολ στον Σκέμπρι που έκανε το 1-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς από τους οπαδούς μας. Μετά και το γκολ οι ποδοσφαιριστές μας προσπαθούσαν να κρατήσουν μπάλα και να διαχειριστούν τον ρυθμό του παιχνιδιού. Οι ποδοσφαιριστές μας προσπαθούσαν να κρατήσουν τη μπάλα και να κάνουν το παιχνίδι τους επιβάλλοντας τον ρυθμό στο παιχνίδι. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με δύο λεπτά καθυστερήσεων και την ομάδα μας να προηγείται με 1-0.

Χωρίς αλλαγή για την ομάδα μας ξεκίνησε το Β΄ ημίχρονο με τους ίδιους ποδοσφαιριστές να συνεχίζουν στον αγωνιστικό χώρο. Καταπληκτική προϋπόθεση για την ομάδα μας να κάνει το 2-0 στο 54΄ όμως ο Πέδρο δεν βρήκε σωστά τον Γιάκολις που θα είχε εύκολο έργο. Ένα ωραίο σουτ του Σαντάνα πέρασε έξω ενώ θα μπορούσε να πασάρει στην περιοχή. Άλλη μια ευκαιρία για την ομάδα μας στο 60΄ όταν το πλασέ του Γιάκολις ήταν χλιαρό και πήγε στον τερματοφύλακα. Στο 65΄η ομάδα μας έκανε την πρώτη της αλλαγή με τον Σαρδινέρο να παίρνει τη θέση του Σκέμπρι που έδειξε να έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Στο 73΄η ομάδα μας κάνει τη δεύτερη της αλλαγή με τον Στυλιανού να παίρνει τη θέση του Γιάκολις και τον Πέδρο να μεταφέρεται ως δεξί εξτρέμ. Ο αντίπαλος προσπαθούσε να πιέσει και να μπει στην περιοχή όμως κάποιες ευκαιρίες που βρήκε ήταν ανεκμετάλλευτες. Στο 80΄ο διαιτητής αρνήθηκε ολοκάθαρο πέναλτι στην ομάδα μας σε τράβηγμα του Σαρδινέρο στην περιοχή. Στο 85΄ο Ζελάγια πήρε τη θέση του Ντα Σίλβα, ενώ η ομάδα μας δεχόταν πίεση από τον αντίπαλο. Στο 87′ ο Ζελάγια κάνει το 2-0 σε μια αντεπίθεση και αφού πρώτα χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας. Μετά και τα έξι λεπτά καθυστερήσεων η ομάδα μας πήρε τη μεγάλη νίκη πρόκρισης και θα μάθει στην αυριανή (4/8) κλήρωση τον αντίπαλο της στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λίγκ.

 

 

 

Comments
To Top