ΑΝΤΡΕΣ

Στην «ΑΡΕΝΑ» για την πρόκριση!

Καλύτερα θα μπορούσαν να ήταν τα πράγματα για την ομάδα μας στο Αμπερντίν αν κάποιες συγκυρίες δεν μας απέτρεπαν, όπως το χαμένο πρώτο ημίχρονο και η αποβολή στην επανάληψη. Παίκτες “κλειδιά” για την ομάδα μας ήταν πολύ πίσω από τον καλό τους εαυτό και όλοι ευελπιστούμε ότι στον επαναληπτικό η ομάδα μας θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση σ΄ένα κατάμεστο γήπεδο!

Δυστυχώς η ομάδα μας δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα και στο 5΄ δέχθηκε το γκολ μετά από μια σέντρα και κεφαλιά από τη μικρή περιοχή. Η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει και στο 7΄έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μαγκλίτσα να ισοφαρίσει το σκορ. Χαμένα τα είχε η ομάδα μας στο πρώτο εικοσάλεπτο και αφού δέχθηκε το γκολ δεν μπορούσε να βρει ρυθμό με αποτέλεσμα να δεχόμαστε συνεχώς πίεση από τους Σκωτσέζους. Ένα σκληρό φάουλ από τον Σακέττι στο 21΄και δέχθηκε την κίτρινη κάρτα. Πολύ σκληρό παιχνίδι από τους αντιπάλους κάτι που δεν αφήνει την ομάδα μας να μπει στον αγώνα και να βρει τα πατήματα της. Ένα σουτ του Μαγκλίτσα στο 33΄ σε μια αντεπίθεση ήταν πολύ αδύναμο για να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Άσχημο το πρώτο σαραντάπεντάλεπτο για την ομάδα μας που δεν έβρισκε ρυθμό, ενώ κάποιες προϋποθέσεις που βρήκαμε για να απειλήσουμε τις σπαταλήσαμε χωρίς κάτι το αξιόλογο.

Με αλλαγή ξεκίνησε η ομάδα μας στην επανάληψη με τον Γιάκολις να παίρνει τη θέση του Ντα Σίλβα! Ένα καλό σουτ του Σαντάνα πέρασε λίγο έξω στο 54΄ενώ η ομάδα μας έδειχνε να βρίσκει τα πατήματα της ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό και πάλι η ομάδα μας έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Γκοοοοοολ για την ομάδα μας στο 60΄όταν από φοβερή σέντρα του Γιάκολις ο Σαντάνα στέλλει τη μπάλα να καρφωθεί στον ουρανό των δικτύων των Σκωτσέζων και να ισοφαρίζει το παιχνίδι! Μετά το γκολ της ισοφάρισης για την ομάδα μας ο διαιτητής απέβαλε τον Σωφρόνη γιατί μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έτσι δεν θα βρίσκεται στον πάγκο στον επαναληπτικό του ΑΡΕΝΑ! Φοβερή φάση έγινε για την ομάδα στο 70΄που αν περνούσε η μπάλα από την πάσα του Γιάκολις θα είχαμε το γκολ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό είχαμε την αλλαγή του Σκέμπρι με τον Άλεφ Ντο Σάντος και τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Σακέττι που αποβλήθηκε από τον αγώνα! Η ομάδα μας δεν άντεξε την πίεση και με ένα φοβερό σουτ οι Σκωτσέζοι έκαναν το 2-1 στο 78΄. Στο 81΄ο Βασιλείου πήρε τη θέση του Σαρδινέρο, ενώ η ομάδα μας προσπαθούσε να αντέξει την πίεση! Οι ποδοσφαιριστές μας προσπαθούσαν να κρατήσουν το το 2-1 και να σπαταλήσουν τον χρόνο αφού ήταν με παίκτη λιγότερο. Τρία ήταν τα λεπτά των καθυστερήσεων με την ομάδα μας να έχει σ΄αυτή την ήττα το υπέρ της εκτός έδρας γκολ για να μπορέσει να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση!

Χορηγοί:

ETET TRADING CO LTD( Adults Love Boutique)

AMN EXCELENCE D΄ AUTOMOBILE LTD

TAPS IRISH PUB Bar & Grill

PATSALIDES K. WOOD DESIGN TD

ALMOND TREE RESTAURANT

Comments
To Top