ΑΝΤΡΕΣ

Τι δήλωσε ο Σωφρόνης…

Ήρθαμε για να κερδίσουμε. Στόχος μας είναι η νίκη, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σοφρώνη Αυγουστή στη συνέντευξη Τύπου για το αυριανό παιχνίδι με την Αμπερντίν στην Σκοτία.

«Έχουμε μελετήσει την Αμπερτίν. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, καλύτερη από την προηγούμενη και είμαστε έτοιμοι. Περιμένουμε ότι το παιχνίδι θα είναι σε υψηλού βαθμού δυσκολίας και είμαστε έτοιμοι».

Για τις πιθανότητες
«Οι πιθανότητες είναι 50-50 και για να βρίσκονται εδώ είναι πολύ καλές και οι δυο ομάδες. Η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα προκριθεί».

Για το στόχο της ομάδας
«Ήρθαμε για να κερδίσουμε. Στόχος μας είναι η νίκη»

Για την Αμπερντίν
«Δουλεύει σαν σύνολο. Έχει κάποια κλειδιά που πρέπει να προσέξουμε, έχουμε και εμείς καλούς ποδοσφαιριστές που θα δημιουργήσουν προβλήματα στον αντίπαλο»

Για τον Γιάκολις
«Σε πολύ καλή κατάσταση και αύριο θα βρίσκεται στην αποστολή»

Πιο έτοιμοι
«Θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι. Ήρθαμε για να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο, καλή ατμόσφαιρα και είναι τα στοιχεία που ζητούν οι ποδοσφαιριστές. Πιστεύω στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές μου ότι θα είναι πανέτοιμοι».

Μήνυμα στον κόσμο
«Θα προσπαθήσουμε να τους ικανοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε θέαμα και να είναι ευχαριστημένοι για την εικόνα μας».

Για το ρόστερ
«Να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση που εκπλήρωσε τις επιθυμίες μου. Θα γίνουμε ένα δυνατό σύνολο και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να εκπληρώσουμε τους στόχους που έβαλε η διοίκηση».

Άλεξ Ντα Σίλβα
«Θα παίξουμε για να κερδίσουμε. Η Αμπερτίν παίζει κλασικό βρετανικό ποδόσφαιρο. Πρώτη φορά θα αντιμετωπίσω ομάδα από εδώ. Η σκωτσέζικη ομάδα μπορεί να δυσκολευτεί στις καιρικές συνθήκες της Κύπρου»

Χορηγοί:

ETET TRADING CO LTD( Adults Love Boutique)

AMN EXCELENCE D΄ AUTOMOBILE LTD

TAPS IRISH PUB Bar & Grill

PATSALIDES K. WOOD DESIGN TD

ALMOND TREE RESTAURANT

 

 

Comments
To Top