ΑΝΤΡΕΣ

«Ο στόχος είναι η νίκη»

Για όλα τα θέματα που αφορούν της ομάδας μας  μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου των «γαλάζιων», Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για την προετοιμασία του αγώνα με την Αμπερτίν:

«Υπάρχουν δύο προπονήσεις σήμερα και αύριο το απόγευμα κα θα γίνει και μια προπόνηση στο κυρίως γήπεδο του αγώνα με την Αμπερτίν. Φαβορί είναι η ομάδα της Αμπερτίν, προέρχεται από την καλύτερη θέση τα τελευταία χρόνια. Εμείς θα πάμε με την ίδια προσέγγιση όπως ΄λολα τα παιχνίδια και θέλουμε να μεταφέρουμε την πρόκριση στην κατάμεστη «ΑΡΕΝΑ»».

Για τον στόχο που τέθηκε για είσοδο στους ομίλους:

«Ο στόχος είναι εκεί, για να το πετύχουμε θα πρέπει να ξοδέψουμε έξι παιχνίδια. Δεν αισθανόμαστε φόβο, θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε».

Για το ότι έχρισε ως φαβορί την Αμπερτίν:

«Κατ΄ αρχάς προέρχεται από ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα από το δικό μας. Θα είναι παγίδα αν περάσει στο μυαλό των παικτών μας πως θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα τύπου Ζάρια. Για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης πρέπει να υπερβάλουμε εαυτό στο Αμπερτίν και να βάλουμε βάσεις πρόκρισης».

Για το αν στοχεύουν σε νίκη στη Σκωτία:

«Ο στόχος είναι η νίκη. Εκεί στοχεύουμε. Το πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι και πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες δεν μπορεί να το προβλέψει κανείς. Εμείς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα με πολύ μεγάλο πάθος. Θα πάμε με πίστη στις δυνατότητες μας».

Για τον Σαρδινέρο:

«Ο Σαρδινέρο είναι ετοιμοπόλεμος. Θα δούμε αν υπάρχει ακόμη μια προσθήκη πριν την αναχώρηση μας για Σκωτία».

Για τον Αντόνιο Γιάκολιτς:

«Είναι στην Κύπρο, θα πρέπει να περιμένουμε λίγες ώρες».

Για τον αν ολοκληρώνεται ο σχεδιασμός με την απόκτηση Γιάκολιτς:

«Υπάρχει μια ακόμη κενή θέση, ολοκληρώνεται όμως ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Θα έχουμε όμως τη δυνατότητα να επανεξετάσουμε το ζήτημα σε μεταγενέστερο στάδιο».

Για την παρουσία των φίλων του Απόλλωνα στη Σκωτία:

«Θα έχουμε κοντά στους 250 φίλους της ομάδας μαζί μας στη Σκωτία».

Για τους Καρώ και Ρέινολντς:

«Πάει στη Νέα Σαλαμίνα ο Καρώ, για τον Ρέινολντς δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό».

Για τον Αγγελή:

«Νομίζω τις επόμενες δύο εβδομάδες θα επανέλθει».

Για τον Άλεφ:

«Είναι έτοιμος».

Comments
To Top