ΑΝΤΡΕΣ

Ντουμπλάρισμα στις νίκες και αναμένουμε αντίπαλο!

Ένα σωρό χαμένες ευκαιρίες για την ομάδα μας αλλά και νίκη αφού και πάλι με δύο από τους τρεις σκόρερ του πρώτου αγώνα πήραμε τη νίκη με 1-2 και πλέον αναμένουμε τον αντίπαλο μας στον Γ΄προκριματικό.

Με καταπληκτική ευκαιρία για την ομάδα μας ξεκίνησε ο αγώνας αφού στο 5’ ο Μαγκλίτσα από ευνοϊκή θέση έστειλε τη μπάλα λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι. Στο πρώτο εικοσάλεπτο η ομάδα πήρε την κατοχή και κυριαρχούσε στον αγώνα με κάθε επίθεση των ποδοσφαιριστών μας να «μυρίζει» γκολ, όπως το σουτ του Πέδρο και η κεφαλιά του Σακέτι στο 18΄. Σουτ στο 22΄για τον Ντα Σίλβα περνά λίγο πάνω από τα δοκάρια του αντίπαλου τερματοφύλακα. Ότι δεν έκανε η ομάδα μας ένα ημίχρονο έκανε με πέναλτι που κέρδισε ο Στυλιανού, ο Ντα Σίλβα στο 45΄ διαμορφώνοντας το 0-1. Πολύ καλή παρουσία από την ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο που είχε την κατοχή, ευκαιρίες και σε μεγάλο διάστημα του ημιχρόνου έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Με γκολ για τον αντίπαλο ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο όταν μετά από αδράνεια της άμυνας μας σε στημένη φάση και λανθασμένη έξοδο του Βάλε η ομάδα μας δέχθηκε το γκολ. Ένα ωραίο σουτ του Πέδρο στο 52΄απέκρουσε με υπερένταση ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Αρκετές ευκαιρίες για την ομάδα μας όπως και στο πρώτο παιχνίδι κάτι που δείχνει επιπολαιότητα από τους ποδοσφαιριστές μας. Δύο αλλαγές πραγματοποίησε η ομάδα μας και οι δύο αναγκαστικές αφού Βασιλείου και Ζελάγια αντικατέστησαν Σανάνα και Στυλιανού. Από το 75΄ ο αντίπαλος έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής ενώ στο 77΄ ο Άλεφ Ντο Σάντος έκανε ντεμπούτο αφού πέρασε στη θέση του Γιούστε. Στο 80΄ήρθε το πολυπόθητο γκολ όταν μετά από ασταθή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα ο Σκέμπρι έκανε το 1-2! Μετά το γκολ η ομάδα μας κράτησε το αποτέλεσμα αφού ο αντίπαλος είχε μια ευκαιρία να ισοφαρίσει και το υπόλοιπο του αγώνα κύλησε χωρίς να αλλάξει κάτι.

 

 

Comments
To Top