ΑΝΤΡΕΣ

«Προσηλωμένα για να πάρουμε την πρόκριση»

Για όλα όσα αφορούν την ομάδα μας και δη για τον επαναληπτικό με την Ζάρια μίλησε στον SUPER ΣΠΟΡ FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου  Φανούριος Κωνσταντίνου,

Όσο και να προσπαθούμε να είμαστε προσηλωμένοι, αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από τους ποδοσφαιριστές. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα μας δίνει προβάδισμα πρόκρισης αλλά στο ποδόσφαιρο είδαμε πολλά πράγματα και λέμε ότι ποτέ να μην λες ποτέ. Απομένουν άλλα 90 λεπτά στο Κισινάου, να σφραγίσουμε την πρόκριση και να δούμε τις επόμενες μέρες με ηρεμία τον επόμενο αντίπαλο» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Για εμάς υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να κερδίσουμε, είναι η πρόκριση, είναι η ψυχολογία και είναι και ευκαιρία για να αποκτήσουμε την απαιτούμενη συνοχή. Θα παίξουν ξανά μαζί οι παίκτες για ένα 90λεπτο και στόχος είναι να κερδίσουμε όλα αυτά που προανέφερα».

Στόχος να αυξηθούν και τα καλά διαστήματα…
«Πρέπει να είμαστε σοβαροί και με αυτή την προσέγγιση θα ταξιδέψουμε στην Μολδαβία. Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη, για να είμαστε εντός στόχων και να μην βρεθούμε προς εκπλήξεως πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα…
«Είναι τα ίδια τα δεδομένα. Αγγελή και Μακρίδης ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Σαρδινέρο είναι καλύτερα και θα είναι στην αποστολή και θα είναι μέσα περισσότερο για λόγους ψυχολογίας. Θα είναι πανέτοιμος στα επόμενα παιχνίδια. Ο Παπουλής είναι εκτός όπως επίσης και οι Παπαχαραλάμπους και Παπαστυλιανού όπως και ο Καρώ».

Για το θέμα που προκύπτει με το παιχνίδι του Σούπερ Καπ…
«Είναι ένα θέμα το οποίο χρειάζεται διακριτικότητα. Εξέφρασαν έντονες ανησυχίες οι δύο ομάδες αλλά καλύτερα να περιμένουμε. Όταν θα πλησιάσει η ώρα θα δούμε λίγο νωρίτερα τι θα γίνει».

Comments
To Top