ΑΝΤΡΕΣ

Ήττα στο τρίτο φιλικό!(Φώτος)

Ολοκληρώθηκε το τρίτο φιλικό για την ομάδα μας επί Αυστριακού εδάφους όπου προετοιμάζεται η ομάδα μας κόντρα στην Αντμίρα Βάκερ με την ομάδα μας να χάνει με 1-0.

Τη φιλική αναμέτρηση παρακολούθησε ο πρόεδρος της ομάδας μας κ.Νίκος Κίρζης μαζί με τους στενούς του συνεργάτες κ.Ευσταθίου, κ.Γλυκή και κ.Κιννή που βρίσκονται στην Αυστρία. Το παρόν του επίσης έδωσε στο «Varta Arena» για να παρακολουθήσει τον αγώνα και ο πρέσβης της Κύπρου στην Αυστρία και υποστηρικτής της ομάδας μας κ.Μάριος Ιερονυμίδης.  Αρκετός ήταν ο κόσμος από πλευράς Αυστριακών που βρέθηκε στο γήπεδο.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα με την ομάδα μας να έχει ευκαιρίες για να σκοράρει όπως και ο αντίπαλος. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας είχε δύο κόρνερ έναντι κανενός του αντιπάλου ενώ δέχθηκε και μία κίτρινη κάρτα.  Αξιοσημείωτο γεγονός η πρώτη ανεπίσημη συμμετοχή του νέου μεταγραφικού μας αποκτήματος του κεντρικού αμυντικού Έκτορ Γιούστε που πήρε θέση στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Ρομπέρζ.

Με την επανάληψη του αγώνα μπήκαν ως αλλαγή στο παιχνίδι οι Βασιλείου και Πίττας. Δέκα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης πέρασε στον αγώνα ο Χατζηβασίλης ο οποίος λίγα λεπτά αργότερα έχασε και ευκαιρία. Στο 62΄ της επανάληψης ο Σωφρόνης Αυγουστή έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε άλλους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Αντρέου, Ψύχας, Στυλιανού, Καρώ, Ζελάγια, Λεωνίδας, και Σπόλιαριτς πέρασαν ως αλλαγή. Αφού η ομάδα μας είχε κάποιες ευκαιρίες με τον Ζελάγια για να προηγηθεί τελικά στο 84΄ δέχθηκε το γκολ που έμελλε να διαμορφώσει και το τελικό αποτέλεσμα. Η ομάδα μας κέρδισε 3 κόρνερ ενώ ο αντίπαλος είχε 4 κερδισμένα.

Η ενδεκάδα στο 1ο ημίχρονο: Βάλε, Ρομπέρζ, Ζάντερ, Ζοάο Πέδρο, Άλεξ, Σακέτι, Γιούστε, Ρέινολντς, Σαρδινέρο, Σκέμπρι και Μάγκλιτσα.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ όπως αναρτήθηκε από τα επίσημα social media της ομάδας μας:

Comments
To Top