ΑΝΤΡΕΣ

Φανούριος για Βινίσιους…

Για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα μας μίλησε στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ» του Sports 1 ο Φανούριος Κωνσταντίνου.
Αναλυτικά:

Για τον προγραμματισμό: «Ο προγραμματισμός τρέχει σε όλα τα επίπεδα. Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε ότι έχει να κάνει με αυτό προτού ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός μας για τη νέα περίοδο».

Για τον Βινίσιους: «Είναι θέμα που χειρίζεται η διοίκηση με τον κ. Αυγουστή. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, υπάρχει συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή και θα δούμε πώς θα εξελιχθεί. Στα πλαίσια του προγραμματισμού έχει συμπεριληφθεί και κεντρικός αμυντικός. Για την ώρα δεν έχει έρθει κάτι γραπτό στην εταιρεία. Εμείς κάναμε ότι έπρεπε να κάνουμε για να είμαστε συνεπείς με το συμβόλαιο που υπογράψαμε. Το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό, αν θεωρεί ότι το μέλλον του είναι μακριά από τον Απόλλωνα τότε υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα».

Για το αν υπάρχει ενόχληση για τους χειρισμούς της πλευράς του Βινίσιους: «Δεν θα εκφράσουμε αρνητικό συναίσθημα για ποδοσφαιριστές που τίμησαν τη φανέλα του Απόλλωνα. Ζούμε σε μια απόλυτα ψυχρή περίοδο για το ποδόσφαιρο, ο καθένας προσπαθεί να έχει ένα καλύτερο μέλλον για την οικογένειά του».

Για τις επόμενες κινήσεις: «Έχουμε ένα σταθερό κορμό και προσθέσαμε ακόμη τρεις. Θα προσπαθήσουμε προτού αναχωρήσουμε για Αυστρία να συμπληρώσουμε στον μεγαλύτερο βαθμό το ρόστερ».

Για τους Γκιέ και Μπεντόγια: «Είναι ευαίσθητα και λεπτά τα ζητήματα. Όταν υπάρχει οριστική εξέλιξη τότε θα τοποθετηθούμε επίσημα στην ιστοσελίδα. Θα δούμε ποιοι ποδοσφαιριστές θα έρθουν για να συμπληρώσουν το ρόστερ και θα δούμε την τελική έκβαση των υποθέσεων αυτών των δύο ποδοσφαιριστών».

Comments
To Top