ΑΝΤΡΕΣ

«Στόχος το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη και ο πρωταθλητισμός…»

Στην εκπομπή του ΣΠΟΡ FM «Κάνε Παιχνίδι» μίλησε ο πρόεδρος του Σωματείου μας, Μαρίνος Ευσταθίου για τρέχοντα θέματα που αφορούν την ομάδα και όχι μόνο.

Αναλυτικά:

Για τη μεταγραφή του Αντρέ Σκέμπρι: «Είναι σε όλους γνωστό πως ο Απόλλωνας τα τελευταία χρόνια έχει ένα ποιοτικό ρόστερ. Για να το συνεχίσεις αυτό και να το βοηθήσεις πρέπει να έρθουν και άλλοι πιο ποιοτικοί. Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση, αλλά μια ομάδα πρέπει να είναι παντού γεμάτη και ποιοτική. Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει την δική του φιλοσοφία και αυτό φαίνεται».

Για τον προγραμματισμό: «Ο σκοπός της ομάδας που φτιάχνεις είναι οι νίκες και αυτές είναι πολύ σημαντικές. Πρέπει να διατηρήσουμε όλο αυτό και στις υπόλοιπες γραμμές. Ότι αποφασίσει ο Σωφρόνης θα το πράξουμε. Πρέπει να είναι ποιοτικές και καλύτερες οι μεταγραφές από αυτούς που είχαμε».

Για τους στόχους της ομάδας: Ο στόχος μας είναι ένα βήμα περισσότερο στην Ευρώπη με την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και ένα βήμα περισσότερο στην Κύπρο με τον πρωταθλητισμό».

Για το θέμα του γηπέδου: «Θα ξεκινήσουν οι προσφορές αυτό το μήνα για το γήπεδο. Είναι ένα όνειρο να αγωνιστούμε στο δικό μας γήπεδο. Τα τελευταία δύο χρόνια έχουν γίνει περισσότερες από 100 συναντήσεις με τους αρμόδιους φορείς και αυτό δεν είναι υπερβολή. Ελπίζουμε να είμαστε προς το τέλος. Φαίνεται πως στα μεγάλα έργα είμαστε ακόμα πίσω. Θέλει προσπάθεια και συντονισμό. Ας ελπίσουμε πως ξεπεράσαμε όλα τα προβλήματα».

Για το αθλητικό κέντρο στο Κολόσσι: «Στο Κολόσσι έχουμε κάτι που δεν μπορείς να το βρεις εύκολα αλλού. Για τα δικά μας δεδομένα είναι άθλος αυτό που δημιουργήσαμε και ελπίζουμε να το κάνουμε καλύτερο τα επόμενα χρόνια».

 

Comments
To Top