ΑΝΤΡΕΣ

Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ μας για όλα…

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ μας και αναφέρετε σε πολλά και διαφορά…

 

Περήφανοι ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ ΛΕΜΕΣΙΑΝΟΙ και ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ,

Η πόλη που μας μεγάλωσε δεν έχει ακόμα ξεμεθύσει, ένα ακόμα Κύπελλο αφιερώθηκε στα αδέρφια μας και εμείς ξεφαντώσαμε ολοκληρωτικά για μια βδομάδα και βάλε πριν και μετά τον τελικό. Από πού να αρχίσει κανείς είναι πραγματικά δύσκολο όταν μέσα σε λίγες μόνο μέρες έγιναν κυριολεκτικά τα πάντα. Από τα ατελείωτα γλέντια στους Συνδέσμους με χιλιάδες Φυγάδες να κάνουν καθημερινά τη νύχτα μέρα κάνοντας την Μπλεμεσό να μένει άγρυπνη, από την ηχηρότατη παρουσία του κόσμου μας σε δρόμους και στο γήπεδο της ξεφτίλας μέχρι το ατελείωτο τσουνάμι σε ΕΝΑέριο, συντριβάνι και κέντρο της πόλης όπου όλα βάφτηκαν μπλε, όλοι φορέσαν γιορτινά και ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ατελείωτη ΦΙΕΣΤΑ παρέλυσε την πόλη!

Δεν θα ιστοριογραφήσουμε και πολύ τις τελευταίες ημέρες γιατί στην τελική οι παρόντες γράφουν την ιστορία και μόνο αυτοί την ξέρουν ακριβώς όπως έγινε, θα πούμε όμως πολλά ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές των τελευταίων ημερών! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον τεράστιο κόσμο μας που αυτές τις ημέρες ξεπέρασε τον εαυτό του σε παρουσία και ποιότητα. Όλοι είδαν ποιος πήγε στον τελικό για να το πάρει με το έτσι και το θέλω αναγκάζοντας τον ουρανό της πόλης των αμφιλεγόμενων να πάρει φωτιά από Λεμεσιανά βεγγαλικά και ιαχές! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε αδερφό που έκανε τα πάντα αυτές τις ημέρες για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, την ΛΕΜΕΣΟ και την ΘΥΡΑ ΕΝΑ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον τεράστιο Σωφρόνη Αυγουστή που κόντρα σε κάθε πτυχή του μοντέρνου ποδοσφαίρου κατάφερε ενάντια σε όλους και σε όλα να ενορχειστρώσει μια ομάδα με αγνή αφοσίωση και σκληρή δουλειά για το σήμα στη καρδιά. Το πρωτάθλημα δεν ήρθε αλλά όλοι είδαν ποιος πραγματικά δεν άξιζε να το πάρει και ίσως για πρώτη φορά είδαμε πολλούς να εξιλεώνονται με το κύπελλο που πήραμε εμείς κόντρα στη σαπίλα και την λαμόγια. Ελπίζουμε το πολυπόθητο τρόπαιο του Πρωταθλήματος να έρθει σύντομα γιατί ο κόσμος βράζει με αυτά που γίνονται και τα χρόνια της αδικίας έχουν αρχίσει να γίνονται πολλά!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μάγκες οικογενειάρχες και άλλους οπαδούς της κεντρικής κερκίδας που ξεφτίλισαν τους εκ γενετής .. ξέρετε εσείς, στο περιστατικό που η αστυνομία άφησε να γίνει και τώρα κάνει την πάπια. Ευχαριστούμε μάγκες που αποδείξατε ότι δεν είναι ανάγκη να είσαι οργανωμένος οπαδός για να τους γ@…. τη μ@… Όταν έρχονται να απειλήσουν ένα σύνολο που δεν ψάχνετε για επεισόδια και ρίχνουν κροτίδες στο ψαχνό εσείς τους δώσατε να καταλάβουν ότι όταν η ΛΕΜΕΣΟΣ μάχεται δεν καταλαβαίνει ΤΙΠΟΤΑ!! Επί της ευκαιρίας να πούμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το πορτοκαλί πέταλο με τους φλώρους που βλέπαν και πάλι σαν χαζά 5-10 ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ να τους ξεφτιλίζουν στον φυσικό τους χώρο. Σας ευχαριστούμε και εσάς ρε χέστες που ήσασταν παρόν στην φιέστα που κάναμε μέσα ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ και που το πιο αντρικό πράγμα που σκεφτήκατε να κάνετε εκτός από τα προαναφερθέντα ήταν να πετάξετε 2 πέτρες και 1 πυρσό στα λεωφορεία από τις αερογέφυρες του αυτοκινητόδρομου κρυμμένοι στο σκοτάδι. Αυτοί που βλέπατε την Τρίτη στις ειδήσεις ήρθανε και εσείς δεν φανήκατε πουθενά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ να πούμε και στους αιώνιους κομπάρσους της πόλης μας που όποτε γιορτάζουμε γιορτάζουνε κι αυτοί. Στο κάτω κάτω είναι παράδοση γι’ αυτούς να ζουν τις ημέρες των τελικών με φόβο, σε εγρήγορση και όπως πάντα σε άμυνα. Φέτος πήγαν να πρωτοτυπήσουν στήνοντας ενέδρες αλλά ούτε αυτό τους βγήκε αφού ο κόσμος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ δεν σηκώνει ψευτομαγκιές και είδαν και πάλι πρόσωπο με πρόσωπο τον τρόμο δίπλα από το σπίτι τους. Ότι σπέρνεις θερίζεις και όταν έχεις μπροστά σου αυτούς που μέχρι τώρα μόνο με πουστιές μπόρεσες να τους χτυπήσεις πρέπει να περιμένεις την αντίδραση που πάντα έρχεται. Η Τρίτη ήταν μια νύχτα που και πάλι αποδείξατε το απέραντο κόμπλεξ που σας διακατέχει και εμείς αποδείξαμε ότι πλέον δεν πρόκειται να πάρετε ανάσα όποτε ενοχλείτε τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Δεν θα ανεχτούμε από φτεροπόδαρους ψευτοοπαδούς , υπάλληλους παλλουκωμένους του χοντρού δικηγόρου να λερώνουν την πόλη με την παρουσία τους. Αυτό που έκανε η ΘΥΡΑ ΕΝΑ την νύχτα του Τρίτης ήταν κοινωνική προσφορά. 23/5 ΘΥΡΑ ΕΝΑ-ΕΡΙΟΣ!

Όσον αφορά τα ευχαριστώ κρατήσαμε για το τέλος το πιο καυτό ευχαριστώ για την αγαπητή αστυνομία Κύπρου! Τους ευχαριστούμε που όποτε πωρωνόμαστε εμείς πωρώνονται και αυτοί και θέλουν να παρτάρουν! Τους ευχαριστούμε που ήρθαν στο πάρτι του κεντρικού την Τρίτη μετά την πορεία με όσα προηγήθηκαν η ώρα 2 τα ξημερώματα γεμάτοι χημικά έτοιμοι να τα κεράσουν σε όλο τον κόσμο! Τους ευχαριστούμε που έδωσαν ατμόσφαιρα γηπέδου σε όλη την γειτονιά με ληγμένα δακρυγόνα ροπαλιές σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα και όλα τα σχετικά, τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους και την μη παρουσία τους! Τους ευχαριστούμε που μας υπενθυμίζουν πόσο μας μισούν και εμείς ανταποδίδουμε ΠΑΝΤΑ με τον ίδιο τρόπο και αυτό σας το αποδείξαμε και πάλι ως τα μπούνια!

Ήταν μόνο η αρχή, ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ θα σας γ@…s όπως γ@dddd. την ομάδα σας.

Υ.Γ: トヨタヤリス
Υ.Γ1: ΣΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΣΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΓΗΣ ΤΑ ΠΕΤΑΛΛΑ ΚΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΟΛΗ ΘΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑ..
Υ.Γ2: ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ – ΚΟΤ3Σ – ΚΑΤΑΔΟΤ3Σ

Comments
To Top