ΑΝΤΡΕΣ

«Καλέ μου άνθρωπε»!

«Καλέ μου άνθρωπε» όπως έλεγε και ο αείμνηστος Θανάσης Βέγγος! Καλέ μου άνθρωπε τι άλλο έμεινε να κανείς μέσα στον αγωνιστικό χώρο; Από την μέρα που «απελευθερώθηκες» από τα «φαντάσματα» της νεωτεριστικής ποδοσφαιρικής κουλτούρας μοιάζεις με το Οριάν Εξπρές το πρώτο διηπειρωτικό τρένο της Ευρώπης που έκανε τη διαδρομή των 2.740 χιλιομέτρων περίπου από το Παρίσι (Gare de l’Est) έως την Κωνσταντινούπολη, με ενδιάμεσες σύντομες στάσεις στο Στρασβούργο, το Μόναχο, τη Βιέννη, τη Βουδαπέστη και το Βουκουρέστι.

Ιστορικά ήσουν ο πρώτος που κατανόησε ότι με τον Σωφρόνη είναι αλλιώς, ο πρώτος που ξεστόμισε ότι με αυτόν τον προπονητή το Κολόσσι δεν είναι πια το ίδιο και ο πρώτος που έστειλε το μήνυμα ότι το ποδόσφαιρο εκτός από τακτικές, αναλύσεις, κτλ θέλει και ένα καντάρι «μπαλάκια» για να το παίξεις!

Στον επόμενο γύρο της πόλης που θα διοργανωθεί δηλώστε συμμέτοχη μαζί με τον Σακέττι και αφήστε το κοινό να ποντάρει ποιος θα έρθει πρώτος!

Υ.Γ Χαϊδευτικά σε αποκαλώ Μίκυ μέσα στα δημοσιογραφικά θεωρεία, δεν ξέρω γιατί αλλά κάτι μου φέρνεις από το θρυλικό καρτούν των παιδικών μας χρόνων!!!

 

Comments
To Top