ΑΝΤΡΕΣ

Με ένα τσούρμο απουσίες!

Η ομάδα μας συνεχίζει την προετοιμασία της για τον αγώνα της Κυριακής (14/5) με την Ανόρθωση εν μέσω πολλών προβλημάτων. Και αυτό γιατί για άλλο ένα παιγνίδι στο φετινό πρωτάθλημα ο Σωφρόνης Αυγουστή προετοιμάζει την ομάδα του με πολλές απουσίες. Την Κυριακή, ο Απόλλωνας θα έχει συνολικά εννέα απουσίες.

Οι Μακρίδης, Αγγελή, Μπεντόγια και Γκόμες είναι εκτός για το υπόλοιπο της χρονιάς. Οι Χάμπος και Βασιλείου κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν τον τελικό, αφού υποφέρουν από θλάση.

Ο Γκίε περιμένει τη γνωμάτευση από τον ΚΟΑ για να δει αν μπορεί να παίξει ξανά φέτος. Εκτός είναι και ο Πίεχ που έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες. Ο Στυλιανού είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς-κοιλιακούς και έμεινε εκτός με την Ομόνοια, προληπτικά δεν θα παίξει στον αγώνα της Κυριακής και κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος στον τελικό. Επισήμως πάντως λέχθηκε ότι και αυτός δύσκολα θα μπορέσει να αγωνισθεί σε άλλο παιγνίδι φέτος.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που ο τεχνικός μας κλήθηκε να αντιμετωπίσει τόσα πολλά και μαζεμένα προβλήματα, όμως κάθε φορά το έργο του δεν παύει να είναι δύσκολο.

Comments
To Top