ΑΝΤΡΕΣ

«Aυτός ήταν που ζήτησε να ανταλλάξουμε φανέλες»!

Θέμα και στην Πορτογαλία έγινε η συλλογή φανέλων του Λιονέλ Μέσι, με τους συναδέλφους στην Ιβηρική χώρα να εντοπίζουν τη φανέλα του Μάριο Σέρτζιο, όταν αγωνιζόταν στον ΑΠΟΕΛ.

Γι’ αυτό το λόγο κι επικοινώνησαν μαζί του για να δουν την αντίδρασή του και κατά πόσον γνώριζε ότι ο Αργεντινός σούπερσταρ έχει στην κατοχή τη φανέλα του.

“Έχω δει τη φωτογραφία του Μέσι. Αισθάνομαι περήφανος γι’ αυτό, αφού μιλάμε για έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο μαζί με τον Ρονάλντο. Είμαι περήφανος, γιατί είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ ως αντίπαλός του. Τώρα βλέπω τη φανέλα μου μαζί με τις φανέλες άλλων ποδοσφαιριστών που είναι τόσο ποιοτικοί. Το να βρίσκεται εκεί με κάνει να αισθάνομαι περηφάνια”, ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος αμυντικός και ακολούθως πρόσθεσε:

“Aυτός ήταν που ζήτησε να ανταλλάξουμε φανέλες” (γέλια). Ήταν στην έδρα της Μπαρσελόνα. Εγώ είχα την ευκαιρία κατά τη διάρκεια του αγώνα και συγκεκριμένα στο δεύτερο ημίχρονο, όταν προέκυψε μία κατάσταση, να τον πλησιάσω, να του μιλήσω και να του ζητήσω τη φανέλα. Μετά, στο τέλος του αγώνα, στο… τούνελ και στη διαδρομή μας για τα αποδυτήρια ανταλλάξαμε φανέλες”.

Στη συνέχεια, ο Μάριο Σέρτζιο απάντησε κατά πόσον εξακολουθεί να έχει στην κατοχή του τη φανέλα του Μέσι: “Φυσικά. Έχω πολλές φανέλες στην κατοχή μου, ειδικότερα φίλων μου, και σε αυτές βρίσκεται και η φανέλα του Μέσι. Έχω των φίλων μου που είναι οι πολυτιμότερες για εμένα, ενώ έχω στην κατοχή μου και μία του Πικέ, από το δεύτερό μας παιχνίδι στην Κύπρο. Έχω επίσης του Μάρκο Βεράτι από το παιχνίδι μας με την Παρί, όπως κι αρκετές άλλες. Όλες είναι στην Πορτογαλία”.

Όσον αφορά το μέλλον του στον Απόλλωνα, είπε: “Θα δούμε. Όλα είναι ανοικτά. Θα δούμε τι θα γίνει”.

Comments
To Top