ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Όλοι μαζί, σαν μια γροθιά, πάντα συνοδοιπόροι!

Η στεναχώρια που επικρατεί στις τάξεις του Απόλλωνα, είναι δεδομένη και θεμιτή. Χάθηκε για ακόμη μια φορά ο τίτλος του πρωταθλητή στην εκπνοή του μαραθωνίου, ενώ η ομάδα έδειχνε ικανή να εκπληρώσει τον πολυπόθητο στόχο. Οι παράμετροί που έφεραν αυτό το αποτέλεσμα λίγο πολύ είναι γνωστοί αν και δεν είναι της παρούσης η περαιτέρω ανάλυση.

Οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή κατόρθωσαν να φτάσουν μέχρι στον μεγάλο τελικό του δεύτερου τη τάξει θεσμού όπου θα υπερασπισθούν τα κεκτημένα. Αν μη τι άλλο τούτη η χρονιά πρέπει να κλείσει όπως άρχισε. Με τίτλο κόντρα στον ίδιο αντίπαλο. Όσο αφορά το πρωτάθλημα, ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια κι όπου μας βγάλει.

Σήμερα (7/5) ο Απόλλων θα φιλοξενήσει την Ομόνοια Λευκωσίας. Μιας ομάδας που τα τελευταία χρόνια της πήρε κυριολεκτικά την ταυτότητα. Οι τρεις βαθμοί είναι μονόδρομος. Ο κόσμος του Θρύλου είναι ικανός να παραμερίσει την πίκρα του και να βρεθεί για πολλοστή φορά στο πλάι του. Εμψυχώνοντας και συνεπώς δημιουργώντας σιγά σιγά τις κατάλληλες συνθήκες και προϋποθέσεις ενόψει της 24ης Μαΐου.

Όλοι μαζί, σαν μια γροθιά, πάντα συνοδοιπόροι!

Comments
To Top