ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Τα «χαϊδέματα» του αθλητικού δικαστή!!!

Ο Αθλητικός δικαστής στις χθεσινές(4/5) ποινές που επέβαλε «χάιδεψε» για ακόμα μια φορά την ομάδα του ΑΠΟΕΛ και στην ουσία ενέκρινε τα αίσχη που έκαναν οι οπαδοί του στο Τσίρειο στον αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ. Για άλλες ομάδες τιμωρούνται τα γήπεδα γι΄ αυτούς ΜΟΝΟ το νότιο πέταλο!!!

Ποινή σκάνδαλο μπορεί να χαρακτηριστεί η χθεσινή αφού η ομάδα της Λευκωσίας ήταν υπότροπη, θυμίζουμε όταν στις 8 Μαρτίου τιμωρήθηκε το νότιο πέταλο για επεισόδια που έκαναν οι οπαδοί του με τον Απόλλωνα, ενώ στις 15 Μαρτίου τιμωρήθηκε ολόκληρο το γήπεδο του για επεισόδια που έκαναν και πάλι με Ομόνοια! Ο κύριος Βρυωνίδης λοιπόν πάει πίσω και αντί οι ποινές να είναι προοδευτικές επιστρέφει σε παλιές τιμωρίες!!!

Πως μπορεί λοιπόν να τιμωρεί μόνο το νότιο πέταλο μετά από τέτοιας έκτασης επεισόδια για δεκαπέντε λεπτά, κάψιμο καθισμάτων, υλικές ζημιές στο γήπεδο, τραυματισμούς μετά από μάχες με αστυνομικούς πάνω στην κερκίδα, αλλά και είσοδο στα δημοσιογραφικά θεωρεία όπου οι αθλητικοί συντάκτες αναγκάστηκαν να διακόψουν τις μεταδόσεις και τη δουλειά τους με αυτή την «εξοντωτική» ποινή!

Δυο μέτρα και δυο σταθμά κύριε αθλητικέ δικαστά; Τι καλύτερο έχουν αυτοί από τους υπόλοιπους οπαδούς; ‘Η έτσι θέλετε να σταματήσετε τη βία; Το λιγότερο κύριε Βρυωνίδη, έμεινες εκτεθειμένος και το λιγότερο που έχεις να κάνεις είναι να παραιτηθείς. Βέβαια θα είναι έκπληξη αν γίνει κάτι τέτοιο, πόσο μάλλον αν ασχοληθεί ο πειθαρχικός εισαγγελέας!!!

 

Comments
To Top