ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ακαδημίες και πρώτη ομάδα σε πλήρη εναρμόνιση!(Φώτος)

Είναι γνωστή η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες ποδοσφαίρου της ομάδας μας εδώ και χρόνια. Τον τελευταίο ενάμισι χρόνο γίνεται μια τεράστια προσπάθεια έτσι ώστε να αποκτήσουν οι ακαδημίες μας την αίγλη των προηγούμενων χρόνων, αλλά και να συνεχίσουν την ανάδειξη ποδοσφαιρικών ταλέντων που είναι ο κυριότερος και πρωταρχικός στόχος.

Τόσο ο γενικός διευθυντής των ακαδημιών Πάμπος Πίττας με το πρεστίζ που δίδει και την καθημερινή σκληρή δουλειά που κάνει για όλα τα θέματα, όσο και ο τεχνικός διευθυντής Βαλεντίνος Κουλουντής είναι καθημερινά διπλά στα μικρά παιδάκια των ακαδημιών μας. Ο τελευταίος δε, παρόλο που ανέλαβε εσπευσμένα τις τύχες της Εφηβικής μας ομάδας λόγω του ότι ο Σωφρόνης Αυγουστή ανέλαβε τα ηνία της πρώτης ομάδας, δεν αφήνει τις «μικρές του αγάπες» παρόλο που είναι επιφορτισμένος με τις καθημερινές προπονήσεις της ομάδας των U21 που παρεμπιπτόντως βρίσκεται αγκαλιά με τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Ήδη η φετινή δουλειά που γίνεται φαίνεται από τα αποτελέσματα αφού εκτός από την Εφηβική μας ομάδα, που είναι σχεδόν πρωταθλήτρια, το ίδιο ισχύει και την ομάδα των U16, η ομάδα των U15 διεκδικεί τη δεύτερη θέση αφού κάποιες συγκυρίες δεν την άφησαν να πάει μέχρι τέλους για τον τίτλο. Οι μικροί των ηλικιών grassroots, έχουν συνεχείς επιτυχίες σε τουρνουά, ενώ βασικό στοιχείο είναι η πλήρης συνεννόηση και συνεργασία με την πρώτη ομάδα!

Δείτε φωτογραφίες από τις προπονήσεις των ηλικιών 2008, 2009, 2010 και 2011 σο βοηθητικό του Τσιρείου:

Comments
To Top