ΑΝΤΡΕΣ

«Σε γενική ανάλυση πήραμε ότι δώσαμε»!

Για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα μας μίλησε στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ» του σταθμού ΣΠΟΡΤΣ ΟΝΕ ο Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

Για τη χαμένη χθεσινή ευκαιρία: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Σε γενική ανάλυση πήραμε ό.τι δώσαμε. Δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω από τον βαθμό, ίσως να ήταν και πολύς μας. Για άλλη μια φορά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις απώλειες του ΑΠΟΕΛ και μείναμε στον ίδιο παρονομαστή με ένα παιχνίδι λιγότερο».

Για το αν θα ήταν καλύτερα να παίζονταν τα παιχνίδια την ίδια ώρα: «Όχι. Δεν είναι θέμα κινήτρου ή άγχους. Η ομάδα βρέθηκε σε κακή μέρα. Αν θες να βρεις άλλοθι θα χάσεις περισσότερα από τους δύο βαθμούς που χάσαμε χθες».

Για την κούραση και τους τραυματισμούς: «Σίγουρα υπάρχει κόπωση. Χθες για πρώτη φορά αντιληφθήκαμε ότι οι απουσίες κάποιων είναι δυσαναπλήρωτες. Ψάχναμε επιλογής και δεν υπήρχαν για κάποιες θέσεις. Είχαμε μεγάλες απουσίες όμως υπήρχε το υλικό για να είχαμε καλύτερη αγωνιστική εικόνα».

Για τη συνέχεια: «Ως ομάδα που είμαστε αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα μέχρι το επόμενο παιχνίδι της Τετάρτης. Απομένουν έξι παιχνίδια και θα τα δώσουμε όλα. Ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια. Σίγουρα υπάρχει το γιατί όποτε η ομάδα πρέπει να κάνει το βήμα παραπέρα δεν μπορεί να το πράξει. Είναι οι συγκυρίες, κάποιες φορές η ατυχία και η απειρία. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί και παθιασμένοι. Δεν μπορούμε να ανατρέξουμε στο παρελθόν, είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των παικτών και θα προσπαθήσουν την Τετάρτη να ανατρέψουν την εικόνα».

Για τις απουσίες: «Είχαμε πολλά παιχνίδια με πολλές απουσίες. Στην τελική ευθεία ο κάθε ποδοσφαιριστής είναι πολύτιμος. Ο καθένας μπορεί να δώσει λύση, το είδαμε και με τον Πίττα. Όταν υπάρχουν επιλογές θα βρεις και τη λύση».

Για τον τρόπο που αντέδρασαν μετά το αποτέλεσμα: «Μάθαμε να απαιτούμε ότι αξίζουμε. Χθες δεν αξίζαμε κάτι περισσότερο και θα ήταν προσβολή προς του αντιπάλους αν δεν αποδεχόμασταν την αλήθεια. Υστερήσαμε και δεν πήραμε αυτό που προσδοκούσαμε. Όταν προσεγγίζεις το παιχνίδι με ρεαλιστικότητα θα προοδεύσεις».

Comments
To Top