ΑΝΤΡΕΣ

Παπουλής και Βάλε πήραν ψήφο διάκρισης για το Έπαθλο Ήθους, Τέχνης και Αρετής Carlsberg

Για την 3η αγωνιστική Απριλίου 2017, του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Α Κατηγορίας, περιόδου 2016/2017, που περιελάμβανε τους αγώνες του διημέρου 12&13/4/17, ψήφο διάκρισης πήραν οι ποδοσφαριστές:

Φώτης Παπουλής ΑΠΟΛΛΩΝ
Δημήτρης Χριστοφή ΟΜΟΝΟΙΑ
Μπρούνο Βάλε ΑΠΟΛΛΩΝ
Γιώργος Παπαδόπουλος ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης ΑΕΚ

Σύμφωνα με τους κανονισμούς που διέπουν την διεξαγωγή του δημοφιλούς θεσμού της Carlsberg, ποδοσφαιριστής που θα χρεωθεί με δύο κίτρινες η μια κόκκινη κάρτα, αυτόματα θέτει τον εαυτό του εκτός συναγωνισμού για τον συγκεκριμένο μήνα.

Ο νικητής του μήνα που θα αναδειχθεί από την αμερόληπτη και αντικειμενική ψήφο των αθλητικών συντακτών, θα βραβευτεί με το Αριστείο της Carlsberg, ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα υποδείξει ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα στο οποίο η φίλαθλη εταιρεία Carlsberg, θα συνεισφέρει το ποσό των 1000 ευρώ.

Στόχος του Επάθλου ´Ηθους, Τέχνης και Αρετής Carlsberg, που φέτος συμπληρώνει 45 χρονια ζωής και προσφοράς στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, είναι η επιβράβευση του ήθους, της αγωνιστικής συμπεριφοράς και η εμπέδωση του τίμιου παιχνιδιού στους αγωνιστικούς χώρους.
Με την ευκαρία της εορτής του Πάσχα και της Ανάστασης, το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων της Carlsberg, εύχεται σ´ολο τον φίλαθλο κόσμο,Χρόνια Πολλά,Ειρηνικά και Ευτυχισμένα!

Comments
To Top