ΑΝΤΡΕΣ

Ένα και ένα «καίει»!

Μεγάλη νίκη για την ομάδα μας που επανέρχεται μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής και πλέον μπαίνει ξανά στο «κόλπο»

 Με πολύ δύναμη ξεκίνησε ο αγώνας με ένα πολύ γρήγορο ρυθμό και την ομάδα μας να προσπαθεί να βρει τα πατήματα της και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να πετύχει το γκολ. Ένα καλό σουτ του Σακέττι από το ύψος της περιοχής στο 25΄ πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 42΄ ήρθε το γκολ για την ομάδα μας με τον Φώτη Παπουλή να σουτάρει πριν η μπάλα φτάσει στο έδαφος και να καταλήγει στην αριστερή γωνιά του αντίπαλου τερματοφύλακα. Το ημίχρονο τελικά ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να προηγείται του αντιπάλου με 1-0.

Η επανάληψη ξεκίνησε με τον αντίπαλο να θέλει να πιέσει για την ισοφάριση και τους ποδοσφαιριστές μας να προσπαθούν να αιφνιδιάσουν για ένα δεύτερο γκολ. Καταπληκτική ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Παπουλή να σουτάρει και τον αντίπαλο τερματοφύλακα να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ στο 56΄. Άλλη μια καταπληκτική ευκαιρία με τον Σέρτζιο αυτή τη φορά να πλασάρει λίγο έξω στο 66΄, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Βάλε έσωσε ένα σίγουρο τετ α τετ για τον αντίπαλο. Ευκαιρίες και προϋποθέσεις βρήκαμε μέσα σ΄ένα τρίλεπτο αλλά οι λάθος επιλογές μας δεν έφεραν αποτέλεσμα. Αλλαγή για την ομάδα μας στο 73΄ με τον Σεμέδο να παίρνει τη θέση του Ντα Σίλβα. Στο 77΄ο Πίεχ πήρε τη θέση του Παπουλή. Την ευκαιρία του αγώνα έχασε η ομάδα μας με τον Μαγκλίτσα να μην μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα από ευνοϊκή θέση στο 84΄! Ο διαιτητής της αναμέτρησης έβαλε πέντε λεπτά καθυστερήσεις με την ομάδα μας τελικά να κρατά το αποτέλεσμα και να παίρνει μια παλικαρίσια νίκη!

Comments
To Top