ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Μήνυμα από Ελλαδίτη αδελφό!

Ο αγνός υποστηρικτής του Θρύλου μας ο Ελλαδίτης από την ακριτική  Ορεστιάδα Παναγιώτης Κελέσης που ζει εδώ και χρόνια στο νησί μας και αγαπά την «κυανόλευκη» ιδέα με πάθος και αφοσίωση στέλλει το δικό του μήνυμα ενόψει της συνέχειας!  

Αναλυτικά το τι έγραψε στον προσωπικό του λογαριαρισμό στο facebook:

Καλημέρα, θα ήθελα και εγώ να πω την γνώμη μου και την άποψη μου για τον Απόλλωνα. Για μένα οκ έγιναν πολλά και σημαντικά λάθη στο Παπαδόπουλος, αυτά όμως είναι πίσω μας και είναι παρελθόν…
Πάμε να τα δώσουμε όλα για όλα στο ματς της Πέμπτης κόντρα στο κατεστημένο!!!
Μια νίκη ΚΑΙ μόνο νίκη για να μείνουμε στο «κόλπο» του τίτλου!!!
Όλοι εκεί δεν πρέπει να λείπει κάνεις!!!
Μάχη ως το τέλος και ότι βγει!!!
Να ματώσουμε όλοι εκεί στο γήπεδο, να είναι ένα ματς που να το θυμούνται όλοι!!!
Στην Λεμεσό όλα είναι αλλιώς!!!
Σοφρονη είμαστε όλοι διπλά σου, διπλά σε σένα και τους παίχτες μας, ας τα δώσουμε ακόμα μια φορά όλα!!!
Η αγάπη μας για τον Απόλλωνα είναι έμπνευση!!!
ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ!!!
Κύριοι του Απόλλωνα θέλουμε και ένα μεγάλο μέρος τις ανατολικής, το δικαιούμαστε και το απαιτούμε, δώστε ένα μικρό κομμάτι τις ανατολικής στο βόριο κομμάτι όπως πρέπει!!!
Κύριοι δεν τελείωσε τίποτα ακόμα, μόνο μια μάχη ήταν, είμαστε μέσα στους στόχους μας!!!
Έρχονται πάντα κάποιες στιγμές που λες πρέπει να δώσω το 100%, πρέπει να βγάλει η ομάδα μου το 110% που έχει. Την Μ.Πεμπτη δεν πρέπει να βγάλετε μόνο το 110%, πρέπει να βγάλετε το 200%.
Είμαι σίγουρος και περήφανος για εσάς. Είμαι σίγουρος πως θα βγείτε έξω και θα δείξετε ποιος κάνει κουμάντο, για εμάς, τους φιλάθλους, τον εαυτό μας, την αξιοπρέπειά μας. Εμείς την ομάδα θα τη παμε εκει που ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ και έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε. Θα βγούμε έξω και θα πεθάνουμε μέσα στο γήπεδο. Θα καταθέσουμε ό,τι έχουμε, ό,τι έχει μέσα του ο καθένας θα το βγάλει στο γήπεδο.
Οι ιστορικοί λένε ότι όλοι οι στρατοί είχαν τις δικές του πολεμικές ιαχές. Γνωρίζετε για τις πολεμικές ιαχές. Την Μ.Πεμπτη το απόγευμα θα έχουμε και εμείς τη δική μας. Ξέρετε ποια είναι αυτή; Γυρίστε στο διπλανό σας και χτυπήστε το στήθος του. Και πείτε: “ο Απόλλωνας είναι μεγάλη ομάδα”. Φωνάξτε το όλοι. Πείτε το ο ένας στον άλλον.
Ο Απόλλωνας είναι μεγάλη ομάδα και χρειάζεται έναν στρατό. Εμείς είμαστε ο στρατός και πήραμε τα όπλα μας στην προετοιμασία. Σήμερα αρχίζει ο πόλεμος και εμείς θα τον κερδίσουμε.
Την Μ.Πεμπτη αρχίζει μια νέα ιστορία για αυτό το σύλλογο. Ξέρετε γιατί; Επειδή θέλω να δω και εμένα δίπλα σε αυτές τις ιστορικές μορφές της ομάδας. Αν το θέλετε κι εσείς, ετοιμάστε τα όπλα σας. Όλοι μας οι αντίπαλοι θα δουν μπροστά τους αυτό το στρατό
Την Μ.Πεμπτη παίζουμε κόντρα στο κατεστημενο, και όλοι θα δουν έναν στρατό. Ένα στρατό ο οποίος θα παλέψει και θα έχει στο πλευρό του τους φιλάθλους του να τον υποστηρίζουν. Όλα αυτά γιατί θέλω να ακούσω τους φιλάθλους να φωνάζουν για την ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Να φωνάζουν ολοι για τον Γκιέ , να φωνάζουν ολοι για τον Ντουντού, να φωνάζουν ολοι για τον Μπεντόγια, να φωνάζουν ολοι για τον
Είμαστε τρελοί για τη μάχη, πάμε να παλέψουμε???

Comments
To Top