ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Να εξαργυρώσουμε τη νίκη κόντρα στην Ομόνοια!

Απόψε (8/4) ο Απόλλωνας ταξιδεύει στο ΠΑΠ με μόνο σκοπό την εξαργύρωση της νίκης κόντρα στην Ομόνοια Λευκωσίας με την οποία πλησίασε τον πρωτοπόρο της κούρσας. Έχοντας υπόψη κιόλας πως με το δήθεν αιώνιο που ακολουθεί αύριο, ενδέχεται η διαφορά να μην αλλοιωθεί, η νίκη θεωρείται πέρα για πέρα επιτακτική.

Βέβαια τα καλομαθημένα εκ Λευκωσίας δεν περνούν και το καλύτερο φεγγάρι τελευταία και οι ορισμοί συγκεκριμένων μαυροφορεμένων δεν είναι διόλου τυχαίοι. Αν συνυπολογίσει κανείς πως δεν κατάφεραν σε πέντε παιχνίδια κόντρα στους συνδιεκδηκητές να πάρουν έστω και μια μία νίκη, γίνεται αντιληπτό τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Εχεί γραφτεί πολλάκις στο www.apollon365.news, πως ο Θρύλος μας θα πρέπει να υπερβεί και τις εξωαγωνιστικές επιθέσεις που δέχεται κι αυτές δεν περιορίζονται στις εχθρικές διαιτησίες (βλ. τον «εγκληματία» Ρομπέρζ κι όχι μόνο) αλλά και στα μέσα μαζικής διαστρέβλωσης που βάλθηκαν να εμφυτευτεί η πεποίθηση πως τα δεδομένα δεν είναι όπως τα βλέπει η πλατιά μάζα του κόσμου. Ας μην ξεχνάμε και την “αμερόληπτη” επιλόγη των φάσεων από τον ημικρατικό οργανισμό.

Ο Απόλλωνας δείχνει να διαθέτει τον στόμφο να ξεπεράσει τις «αόρατες» τρικλοποδιές. Και με τον κυανόλευκο παλμό των τρελαμένων Λεμεσιανών, κάθε προσπάθεια υποσκελισμού θα τινάζεται στον αερά. Προμηνύονται μάχες σκληρές…

Comments
To Top