ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Το αξιοπρόσεκτο στατιστικό του Πολωνού!

Μπορεί στον πίνακα των σκόρερ να φιγουράρουν στην πρώτη και δεύτερη θέση οι Νταρπισάιαρ με 21 και Πιέρος με 18 γκολ αντίστοιχα αλλά τα καλύτερα ποσοστά σκοραρίσματος, σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις της φετινής περιόδου, σύμφωνα με τα λεπτά συμμετοχής του, τα έχει ο πολωνός επιθετικός της ομάδας μας Αρκάδιους Πιέχ.

Συγκεκριμένα ο Πίεχ έχει τα καλύτερα ποσοστά σκοραρίσματος από οποιονδήποτε άλλο ποδοσφαιριστή την φετινή περίοδο αφού σε 1103 συνολικά λεπτά συμμετοχής (890 στο πρωτάθλημα, 33 στο Σούπερ Καπ και 180 στο Κύπελλο) έχει σκοράρει 10 γκολ, έχει δηλαδή ένα γκολ κάθε 110 λεπτά συμμετοχής σε αντίθεση με Τρισκόφσκι και Πιέρο Σωτηρίου που ακολουθούν στην σχετική λίστα που σκοράρουν ένα γκολ κάθε 119 λεπτά συμμετοχής και πιο κάτω τον Νταρπισάιαρ που σκοράρει ένα γκολ κάθε 122 λεπτά συμμετοχής.

Μια θέση πιο κάτω ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Μαγκλίτσα ο οποίος σε 1530 συνολικά λεπτά συμμετοχής (1249 στο πρωτάθλημα, 57 στο Σούπερ Καπ και 224 στο Κύπελλο) έχει σκοράρει 11 γκολ, έχει δηλαδή ένα γκολ κάθε 139 λεπτά συμμετοχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παπουλής σκοράρει ένα γκολ κάθε 186 λεπτά συμμετοχής, ο Γκίε ένα γκολ κάθε 198 λεπτά συμμετοχής, ενώ ο Ντα Σίλβα ένα γκολ κάθε 212 λεπτά συμμετοχής.

Όταν ένας προπονητής έχει την πολυτέλεια να διαθέτει στο ρόστερ του τρεις επιθετικούς κλάσης της εμβέλειας των Μαγκλίτσα, Γκίε και Πίεχ, που θα μπορούσαν και οι τρεις να αποτελούσαν πρώτες επιλογές σε οποιαδήποτε κυπριακή ομάδα, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι από πλευράς σκοραρίσματος μπορεί να κοιμάται ήσυχος ότι δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα!

Comments
To Top