ΑΝΤΡΕΣ

Αυτά είπε ο Φανούριος…

Για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα μας, μίλησε στον Super Sport FM, ο Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

Για τη χθεσινή νίκη κόντρα στην Ομόνοια:

«Ήταν ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ βαρύς και έκανε πολύ πιο δύσκολο το έργο των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε δύο γκολ και να πάρουμε το τρίποντο. Το ΑΠΟΕΛ παραμένει στην πρώτη θέση όμως έχει τον πρώτο λόγο. Αυτή τη στιγμή βλέπουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Για να έχει σημασία η χθεσινή νίκη, θα πρέπει να περάσουμε αλώβητοι από το «Αντώνης Παπαδόπουλος». Θα πάμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για την καλή παρουσία που είχε η ομάδα μας στον αγώνα:

«Ο Απόλλωνας αποδίδει το καλύτερο ποδόσφαιρο εδώ και τρεις μήνες. Παίζει ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο, με διψήφιο αριθμό τελικών προσπαθειών σε κάθε παιχνίδι και σκοράρει κατά βούληση. Τα αποτελέσματα το αποδεικνύουν. Αυτό που χαρακτηρίζει την ομάδα είναι η τρομερή αυτοπεποίθηση και η πίστη στον στόχο».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

Ο Γκιέ δεν αγωνίστηκε λόγω ίωσης, όμως σήμερα θα  προπονηθεί κανονικά. Εκτός είναι οι  Ρομπέρζ, Σεμέδο και Σακέτι και οι τραυματίες Μακρίδης, Αγγελή και Ντουντού. Ο Μαγκλίτσα έκανε την καλύτερη του εμφάνιση από τη μέρα που ήρθε. Ήταν σαν να μην έλειψε ούτε μια μέρα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε καλό αγωνιστικό σημείο. Η πίστη είναι τρομερή. Τα πάντα εξαρτώνται από τη δική μας ομάδα και δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε».

Για τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος για τον Ζελάγια:

«Ουδέποτε θα εισέλθουμε σε θέματα προγραμματισμού προτού ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας».

Για το τηλεοπτικό σκηνικό:

«Είναι θέμα ζωτικής σημασίας. Ασχολείται αποκλειστικά ο κ. Κίρζης. Δεν προκύπτει οποιαδήποτε εξέλιξη».

 

Comments
To Top