ΑΝΤΡΕΣ

Θρυλικό τρένο… η συνέχεια!

Μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση η ομάδα μας συνέχισε το νικηφόρο σερί μας περνώντας αλώβητη και από το ΓΣΠ όπου πήρε τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Ομόνοια.

Καθολική ήταν η υπεροχή της ομάδας μας σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου με τον αντίπαλο να αρκείται στις αντεπιθέσεις βρίσκοντας τις δικές του ευκαιρίες. Οι ποδοσφαιριστές μας προσπάθησαν να παίξουν το παιχνίδι τους, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για το γκολ που όμως δεν ήρθε. Ήταν φανερό ότι ο αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε πιο πολύ την ομάδα μας που ήταν αυτή που προσπαθούσε πιο έντονα για να πετύχει το γκολ. Ευκαιρίες βρήκαμε με τον Παπουλή που θα μπορούσε να ολοκληρώσει κάποιες απ΄αυτές που βρήκε αλλά δεν τα κατάφερε.

Με τους ίδιους ρυθμούς ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με τους ποδοσφαιριστές μας να προσπαθούν για το γκολ. Στο 60΄η ομάδα μας έκανε την πρώτη της αλλαγή με τον Πέδρο να παίρνει τη θέση του Παπουλή ενώ στο 64΄μετά από ασσίστ του Πέδρο που μόλις μπήκε στον αγώνα, ο Σαρδινέρο έκανε το 1-0 για την ομάδα μας! Μετά το γκολ η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει και είχε καλές προϋποθέσεις να σκοράρει και δεύτερο γκολ. Στο 77΄ο Πίεχ πήρε τη θέση του Μαγκλίτσα που έδωσε πολλές δυνάμεις προερχόμενος από τον τραυματισμό του. Στο 83΄μετά από ωραία σέντρα του Πέδρο και πάλι ο Πίεχ με εξαιρετική κεφαλιά ψαράκι έκανε το 2-0 και έδωσε γερό προβάδισμα στην ομάδα μας. Η ομάδα μας κατάφερε να κρατήσει με ευκολία το προβάδισμα μέχρι και το τέλος και να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή στους τέσσερις βαθμούς.

Comments
To Top