ΑΝΤΡΕΣ

«Δεν ξενερώνουμε, δεν πτοούμαστε και μένουμε ενωμένοι»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ μας  καυτηριάζοντας αρκετά!

Αναλυτικά:

Παρακολουθήσαμε τις τελευταίες μέρες για ακόμα μια φορά πως απονέμεται τυφλή «δικαιοσύνη» από την αθλητική δικαστική εξουσία του τόπου. Δεν μας εκπλήσσει καθόλου φυσικά αυτή η απόφαση. Τέτοια αποτελέσματα είναι αναμενόμενα όταν ένας ανισόρροπος διαιτητής βρίσκει έναν εντεταλμένο και επιλεκτικό στις αποφάσεις του αθλητικό δικαστή που σε καμία περίπτωση δεν εξυπηρετεί τον σκοπό της θέσης του. Εκτός και αν η επιβολή των ποινών γίνεται για την εύνοια συγκεκριμένων διαχρονικά ευνοούμενων σωματείων και όχι για το συλλογικό καλό όλων των ομάδων και του αθλήματος γενικότερα. Αυτό βέβαια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ είναι μια περίτρανη απόδειξη πόσο τρέμουνε κάποιοι να μας αντιμετωπίσουν στα ίσια, επιστρατεύοντας κάθε φορά νέες μεθόδους για να πλήξουν τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ μας. Τι να πρωτοθυμηθούμε, όταν η ομάδα μας τιμωρείται μετά από απαιτήσεις εκπροσώπων τύπου και team manager, ενώ αντίστοιχα όταν ο αθλητικός δικαστής πρέπει να αποδώσει πραγματική δικαιοσύνη σε μια λάθος απόφαση διαιτητή έρχεται και επιβάλει επιπλέον ποινή!
Δεν ξενερώνουμε, δεν πτοούμαστε και μένουμε ενωμένοι σαν μια ασπίδα κόντρα σε όσους θέλουν τον ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟ ΘΡΥΛΟ νικημένο. Καλούμε επίσης για πολλοστή φορά την διοίκηση μας να πράξει το αυτονόητο και να προστατεύσει την ομάδα από όλους αυτούς τους καραγκιόζηδες του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Τέρμα πια η απραξία. Ανοχή ισούται με συνενοχή και το έχουμε επαναλάβει κουράζοντας ακόμα και τους εαυτούς μας. Θέλουμε τρανταχτές κινήσεις ακόμα και αν στην αρχή μας «πλήξουν» . Θέλουμε ουσιαστικές προσεγγίσεις επί του θέματος και όχι αποπροσανατολιστικές κινήσεις που δεν αποσκοπούν σε τίποτα είτε αφορά τα εν οίκo είτε αφορά τις λεπτομέρειες που μας στερούν τίτλους και πιθανότητες εδώ και χρόνια! Αν συνεχιστεί αυτός ο εμπαιγμός , αυτή η κοροϊδία που διαιωνίζεται από διαιτητές και παρατρεχάμενους, εμείς θα πάρουμε μέτρα πιο αυστηρά από ποτέ.
Προχωρώντας, μετά και από την διακοπή του πρωταθλήματος, η ομάδα μας επιστρέφει στην αγωνιστική δράση με τον παιχνίδι κόντρα στα πράσινα αρνιά την ερχόμενη Κυριακή. Ως γνωστό, ο αγώνας θα είναι κεκλεισμένων των θυρών και γι’ αυτό καλούμε τον κάθε ΦΥΓΑ να βρεθεί στους συνδέσμους μας σε Κεντρικό και Ύψωνα για να παρακολουθήσει τον αγώνα σε μια ατμόσφαιρα άκρως γηπεδική . Τέλος να αναφέρουμε πως τόσο σήμερα Παρασκευή όσο και αύριο Σαββάτο θα υπάρχουν μεγάλα πάρτι στο Κεντρικό με άφθονο ποτό και φαγητό, έτσι καλούμε τον κάθε συνδεσμίτη αλλά και μη να δώσει το παρών του.
ΜΕ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΑ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΩ , ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΣΤΑ ΠΥΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ

Comments
To Top