ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Τους έβαλε «γυαλιά»!

Ο Πάολο Βινίσιους με τα 5 γκολ στο θεσμό του πρωταθλήματος, εκ των οποίων τα 3 στις καθυστερήσεις, έχει δώσει πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα μας και η φετινή περίοδος αποτελεί την πιο παραγωγική σεζόν στην καριέρα του.

Το apollon.365 έκανε μια μικρή έρευνα και εντόπισε πέντε επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές, που τη φετινή περίοδο στο θεσμό του πρωταθλήματος βλέπουν… την πλάτη του Πάολο Βινίσιους, αφού έχουν σκοράρει τον ίδιο αριθμό ή λιγότερα τέρματα από τον βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό της ομάδας μας.

1. Γιάννης Γιαννώτας (AΠOEΛ)
Αποτελεί ένα από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ και εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Ελλάδας και έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο με τις εμφανίσεις του στο δεύτερο μισό του περσινού πρωταθλήματος πετυχαίνοντας 5 γκολ σε 17 συμμετοχές. Φέτος οι προσδοκίες ήταν ακόμη πολύ ψηλές όμως οι αριθμοί του στο σκοράρισμα είναι άκρως απογοητευτικοί με τον Ελλαδίτη ακραίο επιθετικό να έχει απολογισμό μόλις πέντε γκολ σε 23 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα όσα σκόραρε και ο Πάολο Βινίσιους!

2. Φακούντο Μπερτόλιο (ΑΠΟΕΛ)
Ήρθε στο ΑΠΟΕΛ ως ο αντι Ντι Βινσέντι που είχε πετύχει στο πρωτάθλημα 15 γκολ την περσινή περίοδο όμως δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες αυτών που τον έφεραν στην Κύπρο αφού σε 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα έχει σκοράρει μόλις 4 γκολ ένα λιγότερο από τον Βινίσιους!

3. Μιγκέλ Καρλίτος (Ανόρθωση)
Μόλις 24 ετών θεωρείται ένας από τους πιο διεισδυτικούς και ικανούς ακραίους επιθετικούς στο κυπριακό πρωτάθλημα. Την περσινή περίοδο σημείωσε με τη Δόξα 8 γκολ και, παρά το γεγονός ότι δεν έχει άσχημη παρουσία στην Ανόρθωση τη φετινή περίοδο, εντούτοις όταν ένας ακραίος επιθετικός σημειώνει μόλις ένα γκολ στο πρωτάθλημα τότε μόνο απογοητευτικός μπορεί να χαρακτηριστεί ένας τέτοιος απολογισμός!

4. Αντριάν Κολούγκα (Ανόρθωση)
Όταν έχεις αγωνιστεί στην Πριμέρα Ντιβιζιόν σκοράροντας πέραν των 30 συνολικών γκολ και όταν έχεις καταφέρει να παραβιάσει την εστία του Βίκτορ Βαλτέζ της Μπαρτσελόνα και του Ίγκορ Κασίγιας της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά στο κυπριακό πρωτάθλημα σκοράρεις μόλις ένα γκολ σε 18 συμμετοχές κι αυτό κόντρα στον Άρη, τότε οποιαδήποτε σχόλια περιττεύουν!

5. Μέσκα (ΑΕΛ)
Όταν στα 20 σου χρόνια αγωνίστηκες στα σαλόνια της Πρέμιερ Λίγκ με τα χρώματα της Φούλαμ, έστω και με ολιγόλεπτη παρουσία, τότε αυτό σημαίνει ότι έχεις κάποιο ψηλό επίπεδο ως ποδοσφαιριστής κάτι που δεν απέδειξε στο κυπριακό πρωτάθλημα φέτος αφού σε 23 παρουσίες με τα χρώματα της ΑΕΛ σκόραρε τέσσερεις μόλις φορές κι αυτές κόντρα σε μικρομεσαίες ομάδες!

Comments
To Top