ΑΝΤΡΕΣ

«Όλα πήραν τον δρόμο τους»

Για την συνάντηση των διοικήσεων των τριών ομάδων της Λεμεσού για το γήπεδο στην πόλη μίλησε στον SUPER ΣΠΟΡ FM ο πρόεδρος του σωματείου και αντιπρόεδρος της εταιρείας Μαρίνος Ευσταθίου.

«Έπρεπε να γίνει συνάντηση για να θέσουμε σε δράση αυτά που είπαμε στο προεδρικό. Θα πρέπει από βδομάδας να γίνει συνάντηση με όλους τους μελετητές κι θα μπούμε στο τελικό στάδιο για να δούμε και τις υποχρεώσεις σαν σωματεία» είπε αρχικά.

Ποιες είναι αυτές οι υποχρεώσεις;
«Τα στοιχεία που χρησιμοποιήσαμε ήταν αυτά που έγιναν ανάμεσα σε ΑΕΛ και Άρη και ήταν χωρίς προσφορές. Με αυτά δεν μπορεί να προκύψει καμιά χορηγία και θα πρέπει τα σωματεία να πληρώσουν το αρχιτεκτονικό κόστος. Αρχίσαμε τις επαφές για να βρεθούν οι πόροι για να το πληρώσουμε αυτό».

Ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για ασυνέπεια εκ μέρους των σωματείων…

«Ίσως εννοούσε για το κόστος και την πληρωμή των μελετητών. Δεν ήμασταν και πιο συνεπείς, κάποιοι από εμάς λόγου φόρτου εργασίας και άλλων υποχρεώσεων αλλά πλέον κάποια πράγματα μπήκαν στην πορεία τους».

**«Μετά την συνάντηση με τους μελετητές θα έχουμε συνάντηση στο Υπουργείο Οικονομικών και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Είναι διαδικασίες. Αν ήταν ιδιωτική προσπάθεια θα ήταν πολύ πιο εύκολο. Τα λεφτά υπάρχουν, είναι εγκριμένο το δάνειο, απλά οι διαδικασίες καθυστερούν»

**«Όχι μόνο η διαχείριση αλλά και η ιδιοκτησία θα είναι στα σωματεία».

Για τα τηλεοπτικά…

«Είμαστε ευχαριστημένοι με την PRIMETEL αλλά θα δούμε το συμφέρον του Απόλλωνα»

Για την συνέχεια στο πρωτάθλημα…

«Αν θέλουμε κάτι περισσότερο θα πρέπει να είμαστε συνεπείς και στους 8 αγώνες που έχουν απομείνει. Να είμαστε σοβαροί και περιμένουμε στραβοπατήματα κάποιων άλλων. Εμείς βλέπουμε την δική μας ομάδα».

Comments
To Top