ΑΝΤΡΕΣ

Κιννής για αγωνιστικό, Σωφρόνη και ανανεώσεις

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα, μίλησε στον Super Sport FM, ο αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής εταιρείας, Φάνος Κιννής.

Οι δηλώσεις του:

«Είναι μια καλή ευκαιρία να πάρουμε κάποιες ανάσες. Οι παίκτες θα πάρουν τετραήμερο ρεπό και θα επιστρέψουμε τη Δευτέρα για το παιχνίδι με την Ομόνοια. Όλοι μας χρειαζόμαστε αυτή τη διακοπή. Οι ποδοσφαιριστές θα ξεκουραστούν ψυχικά και αγωνιστικά

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Περιμένουμε κάποιες σημαντικές επιστροφές με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο Γκόμες θα είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή, ο Μάγκλιτσα αν δεν είναι με την Ομόνοια, θα είναι σίγουρα στο επόμενο παιχνίδι».

Για τον Αγγελή: «Έκανε μια λεπτή επέμβαση και χρειάζεται το χρόνο του για να αποθεραπευτεί. Δεν θα βιαστούμε να βάλουμε τον παίκτη να αγωνιστεί. Πολύ δύσκολα θα το ρισκάρουμε να αγωνιστεί πριν τη νέα σεζόν».

Για τον Μακρίδη: «Είναι σε καλό στάδιο. Προπονείται με την μπάλα. Θα δούμε αν θα προλάβει κάποια παιχνίδια στο τέλος, κάτι που είναι πολύ δύσκολο».

  1. Για τη δυναμική της ομάδας: «Η ομάδα πλέον έχει μπει σε διαφορετικά κανάλια. Παλεύουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τελευταίο λεπτό και για αυτό παίρνουμε τα αποτελέσματα. Ο Σωφρόνης έχει περάσει το δικό του πάθος στους ποδοσφαιριστές».

Για τις ανανεώσεις: «Όλους τους ποδοσφαιριστές που θέλουμε, τους έχουμε ανανεώσει. Υπάρχουν 1-2 εκκρεμότητες και θα τελειώσουν και αυτές».

Για τον Σωφρόνη Αυγουστή: «Θα είναι εκεί και του χρόνου».

Για τα βαθμολογικά δεδομένα και τη διαφορά των εφτά βαθμών από το ΑΠΟΕΛ: «Είμαστε τυχεροί που έχουμε τα δύο παιχνίδια με το ΑΠΟΕΛ. Θα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να κερδίσουμε την Ομόνοια και θα δούμε το επόμενο. Θα πρέπει να προσβλέπουμε και σε απώλειες του ΑΠΟΕΛ, αν θέλουμε για να μιλούμε για τίτλο».

Comments
To Top