ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Και τώρα νίκη!

Ένα πολύ δύσκολο και συνάμα σημαντικό παιχνίδι δίνει σήμερα(18/3) η ομάδα και καλείται να δείξει τον καλό της εαυτό για να έρθει η σημαντική νίκη. Μετά τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες επιβάλλεται το νικηφόρο αποτέλεσμα για να διατηρηθούμε σε τροχιά διάκρισης.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν θα έχει στη διάθεση τους γνωστούς απόντες Μαγκλίτσα και Γκόμες ενώ επανέρχεται ο Χάμπος που το πιο πιθανόν είναι να πάρει θέση δίπλα στον Σακέττι. Οι υπόλοιποι θα είναι ο Βάλε κάτω από τα δοκάρια και στο κέντρο της άμυνας Βινίσιους με Ρομπέρζ. Στα άκρα της αμυντικής γραμμής ο Βασιλείου με τον Σέρτζιο που επανέρχεται στο βασικό σχήμα, ενώ στο κέντρο οι Σακέττι, Χάμπος με τον Ντα Σίλβα να τους πλαισιώνει θα έχουν το δύσκολο έργο στον νευραλγικό χώρο του κέντρου.

Παπουλής και πολύ πιθανόν ο Πέδρο θα πάρουν θέση στα άκρα της επίθεσης με ένα εκ των Γκίε και Πίεχ να διεκδικούν θέση στην κορυφή της επίθεσης. Απών θα είναι ο κόσμος αφού ο αγώνας είναι κεκλεισμένων των θυρών, ενώ παρόντες θα είναι όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις(γυναίκες με παιδιά και συνταξιούχοι)

 

Comments
To Top