ΑΝΤΡΕΣ

«Πάμε για ενενήντα λεπτά ασταμάτητης φωνής…»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι μας οπαδοί σχετικά με τη συνέχεια του πρωταθλήματος και με τον πρώτο αγώνα των πλέι-οφ κόντρα στην ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

Περήφανε και μάγκα ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ,

Μπαίνουμε στην τελική φάση του πρωταθλήματος με την ομάδα να βρίσκεται κόντρα κατά πως θα ήθελαν πολλοί, μέσα στους στόχους της. Σειρά παίρνουν τώρα 10 ΤΕΛΙΚΟΙ όπου παίχτες και τεχνική ηγεσία πρέπει να υπερβάλουν εαυτό και να γκρεμίσουν οποιοδήποτε εμπόδιο βρεθεί στο διάβα τους. Ένα σημαντικό μέρος αυτής της προσπάθειας θα εξαρτηθεί από την απόδοση και την στήριξη όλων εμάς, της πλατιάς μάζας των υποστηριχτών της μεγάλης ΙΔΕΑΣ που λέγεται ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ.

Ξεκινάμε λοιπόν αυτή την προσπάθεια από το παιχνίδι του Σαββάτου όπου καλούμαστε να δώσουμε και πάλι βροντερό το παρόν κάνοντας το χρέος μας για ακόμα μια φορά. Πάμε πρώτα απ όλα για εμάς και τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, πάμε για ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΛΕΠΤΑ ασταμάτητης φωνής που θα ταρακουνήσουν συθέμελα το Τσίρειο. Απέναντι μας οι αιώνια δεύτεροι στην πόλη, τα γνωστά επιχορηγημένα αφεντικά τις προπαγάνδας και της π@@@@.

Η ατμόσφαιρα άρχισε να μυρίζει ντέρμπι και ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ ΑΛΑΝΙΑ από κάθε γειτονία του λιμανιού ψήνονται μέρα με την μέρα πιο πολύ. Τα πάρτι στους συνδέσμους είναι καθημερινά με αποκορύφωμα το μεγαλειώδες Pregame πάρτι της Παρασκευής που όπως πάντα θα περιλαμβάνει άφθονο ποτό και φαΐ καθώς και το καθιερωμένο “ζέσταμα” για να μπούμε για τα καλά σε κλίμα γηπέδου.

Την μέρα του παιχνιδιού μαζευόμαστε από νωρίς στους συνδέσμους, ακολουθούμε τις οδηγίες των υπευθύνων και αναχωρούμε στις 17:30 για μια πορεία από τον Κεντρικό με προορισμό το Τσίρειο. Καλούνται όλοι οι ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ να γίνουν μέρος του ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΥ ΤΣΟΥΝΑΜΙ που θα κατακλύσει τους δρόμους της πόλης μας δίνοντας ραντεβού στην κλινική για να βαδίσουμε όλοι μαζί στην Δυτική. Πάμε όλοι μαζί σαν μια γροθιά για να τσακίσουμε τα ασπόνδυλα σε όλα τα επίπεδα. Πάμε πωρωμένοι να τους δείξουμε ποιοι κρατάνε την ΛΕΜΕΣΟ όλα αυτά τα χρόνια.

Την Κυριακή 12/03/17 συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατο του αδικοχαμένου αδερφού μας Αντρέα Ρηγίνου (Παλώδια). Μετά το μνημόσυνο θα ακολουθήσει στις 12:00 στο χωριό Παλώδια αιμοδοσία στην μνήμη του από τους οικείους του. Ως ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ στηρίζουμε αυτή την εκδήλωση και καλούμε κάθε μέλος μας που μπορεί να βοηθήσει για αυτό τον σκοπό να το πράξει.

Υ.Γ. : ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ

Υ.Γ.2 : ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ‘ΣΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ

 

Comments
To Top