ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Να φοβάστε. Το απολαμβάνουμε!(video)

Ένα ηχηρό μήνυμα έστειλαν χθες (5/3) ποδοσφαιριστές/τεχνική ηγεσία στον αγώνα ενάντια στην Ανόρθωση Αμμοχώστου και στις «αόρατες» ορατές δυνάμεις που ταλανίζουν το δύσμοιρο κυπριακό ποδόσφαιρο: Δεν θα τους περάσει! Τουλάχιστον όχι τόσο εύκολα όσο άλλες φορές.

Ο Απόλλωνας παίζοντας με αριθμητικό μειονέκτημα από το δέκατο έκτο λεπτό λόγω της δικαιολογημένης αποβολής του Σεμέδο, κατόρθωσε να αγωνιστεί παλικαρίσια κόντρα στις ορέξεις και τις χειρουργικές εμπνεύσεις του ενός, από τους αρκετούς «αποκαταστάτες» της διαχρονικά «αλλοιωμένης βαθμολογίας». Ο αντίπαλος, που όποτε θυμηθεί γίνεται κομμάτια για την φανέλα, δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να ολοκληρώσει, το παιχνίδι με έντεκα ποδοσφαιριστές.

Στο 32′ λεπτό ο Βικτόρ κτύπησε εκτός φάσης στο πρόσωπο τον Μπεντόγια κι ο διαιτητής, όχι μόνο δεν του έδειξε τον δρόμο για το αποδυτήριο, αλλά παρατήρησε και τους δύο (!!!) με κίτρινη κάρτα. Στην εκπνοή του ημιχρόνου, ο ήδη κιτρινισμένος Ολιβέιρα, ανακόπτει αντικανονικά από πίσω τον Ντα Σίλβα σταματώντας υποσχόμενη επίθεση. Κάρτα; Προς Θεού! Μην χαλάσουμε τις ισορροπίες! Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 67′ λεπτό, όταν ο Ερέρο λάκτισε τον Γκίε με τρόπο πανομοιότυπο με αυτόν του Σεμέδο. Κόκκινη; Πα πα πα πα πα! Εδώ η Ανόρθωση μ’ έντεκα και στην επανάληψη δεν κατέγραψε την παραμικρή υπόνοια ευκαιρίας, θα την αφήναμε με δέκα; Κρίμα ήτανε.

Έχει χαθεί το μέτρο κι ο έλεγχος, βγάζοντας πια το γάντι κτυπάνε ανελέητα δίχως τον παραμικρό δισταγμό. Ο πανικός που προκαλείται από την αγωνιστική ανάταση που προσέφερε ο Σωφρόνης Αυγουστή, αναγκάζει συγκεκριμένους να στρατολογούν ολάκερα σχέδια προκειμένου να μην χαθούν τα «κεκτημένα». Αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, είναι πως οι φάσεις με Ολιβέιρα και Ερέρο «εξαφανίστηκαν» από τα στιγμιότυπα της Cytavision. Βέβαια, θα τα βρήκε σκούρα ο υπολογιστής κατά το μοντάζ, μιας και δεν θα έγινε κατανοητό ο τρόπος με τον οποίο η γηπεδούχος ομάδα κατάφερε να διατηρήσει όλους τους ποδοσφαιριστές της μέχρι το τέλος. Ημικρατικός οργανισμός σου λέει μετά.

Να φοβάστε. Το απολαμβάνουμε!

 

Comments
To Top