ΑΝΤΡΕΣ

Ισοπαλία με τις «ευλογίες» του!

Σχεδόν για ολόκληρο τον αγώνα η ομάδα μας παρόλο που έπαιζε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Σεμέδο, πήγε πολύ καλά και κυνήγησε τις πιθανότητες της για να κερδίσει τον αγώνα. Ο διαιτητής της αναμέτρησης χαρίστηκε στον αντίπαλο και του έδωσε την ευκαιρία να αγωνίζεται με αριθμητικό πλεονέκτημα!

Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό η ομάδα μας έχασε κλασσική ευκαιρία με τον Πίεχ να αστοχεί από ευνοϊκή θέση. Οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματα τους και να πάρουν την κατοχή της μπάλας. Ο Πίεχ και πάλι έκανε ένα αδύναμο πλασέ που απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας στο 11΄. Στο 16΄του αγώνα η ομάδα μας αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, αφού ο Σεμέδο έπαιξε επικίνδυνα! Όπως ήταν φυσιολογικό η ομάδα μας κλείστηκε στα μετόπισθεν με τον αντίπαλο να πιέζει και να χάνει ευκαιρίες. Στο 30΄λεπτό ο Πελαγίας πήρε τη θέση του Παπουλή με τον τεχνικό της ομάδας μας να θέλει να θωρακίσει τη μεσοαμυντική γραμμή της ομάδας μας. Στο 44΄η ομάδα μας έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπεντόγια να μην κάνει σωστή επιλογή και να χάνεται μοναδική ευκαιρία, ενώ στο 45΄ο διαιτητής χαρίστηκε σε δεύτερη κίτρινη κάρτα σε αντίπαλο. Στο 48΄ένα απευθείας φάουλ του Ντα Σίλβα πέρασε λίγο έξω και ολοκληρώθηκε το ημίχρονο.

Με τον Γκίε να παίρνει τη θέση του Πίεχ στην επανάληψη ξεκίνησε η ομάδα μας που μέχρι και το 60΄ «πατούσε» καλά στον αγωνιστικό χώρο και έβγαινε με σωστό τρόπο στην επίθεση παρόλο που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες. Τίποτα το αξιόλογο μέχρι και το75΄με την ομάδα μας να «κρατά» καλά στα μετόπισθεν και να προσπαθεί να βρει την ευκαιρία να βγει στην αντεπίθεση. Σε μια αντεπίθεση στο 83΄του σουτ του Ντα Σίλβα ήταν εύκολη υπόθεση για τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Κάποιες αξιόλογες προσπάθειες μας να βάλουμε το γκολ δεν ήταν επιτυχείς με αποτέλεσμα ο αγώνας να ολοκληρωθεί στη λευκή ισοπαλία.

Comments
To Top