ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Η δική μας «Αμαζόνα»!(Φώτος)

Η Κατερίνα Ζακχαίου, η διεθνής πετοσφαιρίστρια της ομάδας μας, που αγωνίζεται ως δανεική στον Παννναξιακό, ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια του πρώτου ημιτελικού του φάιναλ φορ του Κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών που διεξάγεται στην Αθήνα. Η Κατερίνα μας έβαλε τη σφραγίδα της στην αναμέτρηση και βοήθησε τον Πανναξιακό να προκριθεί στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό σήμερα(5/3) στις 18:00.

Στον αγώνα της ομάδας της κόντρα στο Μαρκόπουλο, η Κύπρια διεθνής έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα, αφού κέρδισε 10 πόντους από μπλοκ, ένα περισσότερο από όλες τις παίκτριες της αντίπαλης ομάδας! Ο Πανναξιακός πήρε τη νίκη με 3-2 σετ και μαζί το εισιτήριο για τον τελικό, μετά από ένα αγώνα θρίλερ. Όλα κρίθηκαν στο τάιμ μπρέικ εκεί όπου η Κατερίνα με μπλοκ πάνω στην καλύτερη παίκτρια των αντιπάλων έδωσε το σετ στην ομάδα της με 15-10 και την πρόκριση στον τελικό.  Συνολικά η 18χρονη πρώην παίκτρια της ομάδας μας κέρδισε 16 πόντους (4/15 επ, 2 άσσοι, 10 μπλοκ).

Καλή επιτυχία Κατερίνα μας στον τελικό και ευχόμαστε ολόψυχα να στεφθείς Κυπελλούχος, όπως άλλωστε έμαθες και συνήθισες τόσα χρόνια στον Απόλλωνα μας!

Comments
To Top