ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Θρύλε συνέχισε…

Μετά το αναμενόμενο αποτέλεσμα στο «Ελ Αγαπησιάρικο»  με πρωταγωνιστή τον Μασιά,  ο Απόλλων οφείλει να παίξει την μπάλα της ζωής του. Γίνεται ευκόλως αντιληπτό, πως πρόκειται για την πιο δύσκολη έξοδο προτού ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Αμμοχώστου χαρακτηρίζεται βάσει των επιδόσεων της στις τελευταίες έξι αγωνιστικές ως η πιο φορμαρισμένη. Πράγματι, ουδεμία σχέση έχει η εικόνα που έβγαζε προ «Ρόνι Λέβι» εποχή, με την σημερινή. Αν λάβει κανείς υπόψη πως η Ανόρθωση θα παρουσιαστεί αποφορτισμένη από την πίεση της νίκης, τα πράγματα γίνονται ακόμη δυσκολότερα.

Ο Θρύλος σαφώς και υπερτερεί ποιοτικά. Σαφώς και θα σταθούν στο πλάι του οι τρελαμένοι οπαδοί του παραδίνοντας για ακόμη μια φορά μαθήματα στους πάντες. Τίποτα όμως δεν προεξοφλείται, αν δεν ιδρώσουν την φανέλα οι ποδοσφαιριστές μας, κτυπώντας στις αδυναμίες και υπερνικώντας το άγχος της κατάκτησης των τριών βαθμών.

Είπαμε, η Ανόρθωση στα χειρότερα της περνά την καλύτερη της φάση. Δεν έγινε δα και φόβητρο από την μια μέρα στην άλλη. Η έκβαση της αναμέτρησης θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από την θέληση. Το θέλετε αρκετά;  Η απάντηση στο γήπεδο.

Comments
To Top