ΑΝΤΡΕΣ

«Το Λιμάν1 ταξιδεύει, ο προορισμός μας εξιτάρει και η αδρεναλίνη ανεβαίνει».

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι μας οπαδοί ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Ανόρθωση την οποία ολοκληρώνουν με τα λόγια του Υπαρχηγού της ΕΟΚΑ, που σήμερα(3/3) τιμούμε τη μνήμη του!

Αναλυτικά:

Αδέρφια, μάγκες ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,

Το Λιμάν1 ταξιδεύει, ο προορισμός μας εξιτάρει και η αδρεναλίνη ανεβαίνει. Όλα τα εισιτήρια έχουν ήδη αποκτήσει κάτοχο αποδεικνύοντας την μεγάλη μας δίψα. Ευχή όλων να υπήρχαν περισσότερα στην διάθεση μας έτσι ώστε να μην αναγκαστεί να μείνει κανείς πίσω.

Το είπαμε ξανά και θα το επαναλαμβάνουμε μέχρι να το εμπεδώσει και ο τελευταίος. Ποτέ δεν ήμασταν οπαδοί των τίτλων, ούτε και πανηγυριτζήδες. Όταν ο κόσμος βλέπει ένα τέτοιο ΘΡΥΛΟ, παθιασμένο και έτοιμο να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις μέχρι το τέλος, κόντρα σε κάθε εμπόδιο, κόντρα σε κάθε στημένο κοράκι .. τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην σταθεί δίπλα του.

Έτσι κι εμείς συνεχίζουμε από εκεί που έχουμε μείνει. Ετοιμαστείτε αδέρφια για ένα ακόμη παιχνίδι χωρίς αύριο. Μυαλωμένα, έχοντας το νου μας σε τυχών προκλήσεις από διάφορες μεριές. Αποφασισμένα, καταθέτοντας λαρύγγια και ψυχή πάνω στο πέταλο. Ένταση και παράνοια από την αρχή μέχρι το τέλος με μοναδικό στόχο την νίκη σε όλα τα επίπεδα!

Το Σάββατο όλοι στους Συνδέσμους για το καθιερωμένο ζέσταμα και για τις τελευταίες λεπτομέρειες της εκδρομής.

Η Κυριακή είναι γιορτή. Ξεκινάμε από νωρίς και αναχωρούμε μαζικά με τα λεωφορεία στις 14:00 από τον Κεντρικό.

Στο κοτέτσι θα ρθώ πάλι . .

Υ.Γ.: “Μέχρι σήμερα μαθαίνατε πώς πολεμούν οι Έλληνες. Σήμερα θα μάθετε και πως πεθαίνουν.” 03.03.1957 – Γρηγόρης Αυξεντίου. Αθάνατος!

Comments
To Top