ΑΝΤΡΕΣ

«Να μην ξεχνά και το παρελθόν του το ΑΠΟΕΛ…»

Στην κάμερα της Primetel μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

«Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση, επικρατήσαμε με καθαρό σκορ. Δεν πανηγυρίζουμε, δεν έχουμε πετύχει κάτι. Όταν είσαι ο Απόλλωνας πρέπει να σε φοβούνται όλοι και να τους κερδίζεις όλους.

Η πληροφόρηση που έχουμε είναι ότι είναι εκτός γηπέδου που εκτοξεύθηκε η φωτοβολίδα με πιστόλι. Είναι θέμα της πολιτείας, της αστυνομίας, του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης. Από την κερκίδα του Απόλλωνα δεν έχει φύγει οτιδήποτε προς την Ανατολική. Σίγουρα είναι καταδικαστέο όμως επειδή άκουσα χαρακτηρισμούς για δολοφονικά, να μην ξεχνά και το παρελθόν του το ΑΠΟΕΛ γιατί δεν είναι οι οπαδοί μας που έβγαλαν μάτια οπαδών και κοριτσιών στα γήπεδα με την Νέα Σαλαμίνα. Άρα το να προσπαθούμε να δυναμιτίζουμε το κλίμα όπως έκανε ο συνάδελφος το θεωρώ απαράδεκτο. Σαφέστατα είναι καταδικαστέα πράξη, σαφέστατα δεν επικροτεί κανείς τέτοιες πράξεις και ευτυχώς που δεν τραυματίστηκαν τα παιδιά του ΑΠΟΕΛ πιο σοβαρά. Από την στιγμή που ήταν εκτός γηπέδου το πιστόλι θα το ψάξει η αστυνομία, υπάρχει κλειστό κύκλωμα και αυτοί που το έκαναν θα συλληφθούν. Είναι εδώ οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ για να σας πουν για την φιλοξενία που έτυχαν. Για μια απερισκεψία εκτός γηπέδου δεν μπορείς να ρίξεις ευθύνες σε οποιοδήποτε εκτός από σύστημα που καλύπτει τέτοιου είδους ανεγκέφαλους».

Για τα παράπονα για τη διαιτησία, τις καθυστερήσεις και τα ball boys:

«Όταν κερδίζεις 2-0 τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση. Εμείς παίξαμε το παιχνίδι μας. Θεωρούμε ότι κερδίσουμε πανάξια».

Για τη συνέχεια με την Ανόρθωση:

«Να περάσει η μέρα σήμερα, να καθαρίσει το μυαλό μας και να στρέψουμε την προσοχή μας στον αγώνα με την Ανόρθωση».

 

 

 

 

Comments
To Top