ΑΝΤΡΕΣ

«Δεν αξίζουν συγχαρητήρια από κανέναν ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ που σέβεται τον εαυτό του»!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ μας ενόψει του μεγάλου αγώνα της Δευτέρας.

Αναλυτικά: 

Mάγκες Λεμεσιανοί, Απολλωνίστες,
Καλούμε τους πάντες σε εγρήγορση και συσπείρωση, αυτό το ακραίο Λεμεσιανό τριήμερο πρέπει να το εκμεταλλευτούμε στο μέγιστο! Η μεθυσμένη πόλη μας σπρώχνει προς το Τσίρειο και εμείς πάμε με μανία να τους δείξουμε ότι ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ!

Την Καθαρά Δευτέρα και έπειτα από την ζαλισμένη ατμόσφαιρα που θα προηγηθεί αντιμετωπίζουμε ότι χειρότερο έχει βγει από τον κυπριακό αθλητισμό. Κανένα παιχνίδι με τους σαπιμένους δεν είναι άνευ σημασίας και πόσο μάλλον αυτό που με ενδεχόμενη νίκη κάνουμε ακόμα ένα σημαντικό βήμα προς τους στόχους μας.

Αυτοί που πάτησαν επί πτωμάτων με παράγκες και στημένα για να χαριεντίζονται τώρα στην Ευρώπη δεν πρέπει ποτέ να νιώθουν φιλόξενη τη Λεμεσό μας, αυτοί που μας έκλεψαν τόσα και τόσα δεν αξίζουν συγχαρητήρια από κανέναν ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ που σέβεται τον εαυτό του!

Εμείς σαν ΘΥΡΑ ΕΝΑ είμαστε έτοιμοι να δώσουμε βροντερό παρόν και περιμένουμε τον κάθε οπαδό του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ να μας ακολουθήσει και να κάνει αυτό που πρέπει! Πάμε να τους υποδεχτούμε όπως τους αρμόζει, πάμε με 90λεπτη σκληροπυρηνική υποστήριξη, πάμε να τους πατήσουμε και παρακαλούμε όποιον δεν είναι διαθέσιμος να βραχνιάσει και να τα δώσει όλα μέχρι τελικής πτώσης, να παρακολουθήσει από κάπου αλλού τον αγώνα!

Ο Κεντρικός θα είναι από νωρίς ανοικτός και οι προετοιμασίες για ψησίματα και όλα τα συναφή έχουν ξεκινήσει, όσα αλάνια γουστάρουν είναι ευπρόσδεκτοι να κοπιάσουν για μια διαφορετική

Καθαρά Δευτέρα από την αρχή μέχρι το τέλος!

Αναχωρούμε μαζικά στις 17:00 για πορεία προς το γήπεδο με σημείο εκκίνησης την κλινική.

ΟΛΟΙ ΤΡΕΛΟΙ, ΟΛΟΙ ΦΩΝΗ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΡΕΛΑ AΠ’ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!

Υ.Γ.1:ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ ΣΥΓΧΩΡΑ ΜΕ ΑΝ ΚΑΝΩ ΑΜΑΡΤΙΑ

ΕΓΩ ΓΑΜΩ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΗΣΤΕΙΑ

Comments
To Top