ΑΝΤΡΕΣ

Τριάρα στο ρελαντί!

Αν και η ομάδα μας άργησε να μπει για τα καλά στον αγώνα εντούτοις όταν βρήκε τον ρυθμό της έκανε αυτό που ξέρει και σκοράροντας τρεις φορές, πήρε τη σημαντική νίκη, πριν τον «γολγοθά» των ντέρμπι τόσο στο Κύπελλο, όσο και στο πρωτάθλημα.

Με πολλές αλλαγές στη βασική ενδεκάδα ξεκίνησε τον αγώνα η ομάδα μας με αποτέλεσμα να προσπαθεί να βρει τα «πατήματα» της για να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Έχοντας πάρει η ομάδα μας την κατοχή προσπαθούσε με υπομονή να φτάσει στο γκολ. Παρόλο που οι ποδοσφαιριστές μας πίεζαν εντούτοις δεν ερχόταν το γκολ αφού οι επιθέσεις μας ήταν ημιτελείς. Ένα σουτ του Ντα Σίλβα αφού κόντραρε στο 34’βγήκε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο για την ομάδα μας. Μεγάλη ευκαιρία με τον Σεμέδο στο 36΄να πιάνει την κεφαλιά και να σώζει ο τερματοφύλακας, ενώ στη συνέχεια ο Σέρτζιο να στέλλει με σουτ τη μπάλα άουτ. Μετά από ωραία προσπάθεια για την ομάδα μας στο 44΄ο Σαρδινέρο έστειλε συστημένη τη μπάλα στον Πίεχ, που με κεφαλιά την έστειλε στα δίκτυα. Στο 45΄ ένα σουτ του αντιπάλου απέκρουσε ο Βάλε, για να ολοκληρωθεί το ημίχρονο με την ομάδα μας να προηγείται με 1-0.

Με γκολ μπήκε η ομάδα μας στην επανάληψη αφού μετά από λάθος πάσα του αμυντικού της Καρμιώτισσας, ο Πίεχ στο 47΄έκανε τα τέρματα του δύο και το 2-0 για την ομάδα μας. Άψογη συνεργασία Ντα Σίλβα με Μπεντόγια, με τον τελευταίο να δίνει ασσίστ στον Βραζιλιάνο που στο 58’πέτυχε το 3-0 για την ομάδα μας και όλα πλέον άρχισαν να παίρνουν το δρόμο τους! Μετά και το τρίτο τέρμα η ομάδα μας έριξε τους ρυθμούς σκεφτόμενη τον αγώνα της Τετάρτης, ωστόσο δεν έπαψε να αναζητεί και το τέταρτο γκολ. Αξιοσημείωτο του αγώνα ήταν η αλλαγή του Ντα Σίλβα παίρνοντας τη θέση του ο νεαρός της Εφηβικής μας ομάδας, Μάριος Ανδρέου για να κάνει την πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Ένα ωραίο σουτ του Σεμέδο στο 76΄πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Τεράστιες ευκαιρίες έχασε η ομάδα μας πρώτα με τον Σέρτζιο και μετά με τον Μπεντόγια για να αυξήσει τον δείκτη του σκορ. Τελικά ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να κερδίζει με 3-0 και να “βλέπει” πλέον τη δύσκολη συνέχεια!

Comments
To Top