ΑΝΤΡΕΣ

Είναι διαφορετικό παιχνίδι, σε σχέση με αυτό του πρωταθλήματος»

Ο εκ των αντιπροέδρων της ποδοσφαιρικής εταιρείας, Φάνος Κιννής, μίλησε στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργο Παττίχη στην πρωινή εκπομπή του ΣΠΟΡ FM Κύπρου, 95.0 «Κάνε Παιχνίδι» και αρχικά τόνισε: «Έχουμε αφήσει πίσω το παιχνίδι της Κυριακής. Το παιχνίδι στο Δασάκι είναι παρελθόν. Μπροστά μας έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι κυπέλλου με την Ομόνοια. Μας ενδιαφέρει αυτός ο θεσμός και θέλουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος. Πάμε στην Λευκωσία για να πάρουμε το αποτέλεσμα εκείνο που θα μας επιτρέπει να πάρουμε την πρόκριση στην Λεμεσό».

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια: «Είναι διαφορετικό παιχνίδι, σε σχέση με αυτό του πρωταθλήματος. Είναι δύο παιχνίδια 90 λεπτών. Ελπίζουμε η ομάδα να παρουσιαστεί καλή, έτσι ώστε να κυνηγήσει τη νίκη μέσα στην Λευκωσία. Ξέρουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας».

Εάν προέκυψαν νέα προβλήματα, ενόψει του αυριανού αγώνα: «Όχι, δεν προέκυψε κάτι απρόοπτο. Όλα είναι μια χαρά, εκτός από τους τραυματίες που έχουμε και είναι δεδομένες οι απουσίες».

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό: «Λέγαμε και προηγουμένως ότι αυτό το σερί κάπου θα έσπαζε. Ήταν αδύνατο να πάμε μέχρι το τέλος αήττητοι. Χάσαμε το παιχνίδι από τα δικά μας λάθη. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Κοιτάζουμε μπροστά. Η ομάδα μας είχε πολύ καλή απόδοση και αυτό κρατάμε για την συνέχεια».

Για την παρουσία του κόσμου στο Δασάκι: «Ο κόσμος ήταν εντυπωσιακός. Πραγματικά δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό. Τους θέλουμε δίπλα μας. Έχουν καταλάβει ότι η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες. Πιστεύει σε αυτή την ομάδα, όπως και εμείς και ελπίζουμε ότι στην συνέχεια θα έρθουν περισσότεροι στο γήπεδο».

Για τις δηλώσεις που έγιναν μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό: «Δεν θέλω να δώσω συνέχεια στο θέμα. Κάποιες δηλώσεις που έγιναν δεν χωράνε στο ποδόσφαιρο μας. Θα πρέπει να βάλουμε ένα τέλος. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι αύριο και σε αυτό επικεντρωνόμαστε σε αυτό».

Για την προπώληση του ντέρμπι με την Ομόνοια: «Θέλω να πιστεύω ότι ο κόσμος θα είναι εκεί. Ο κόσμος του Απόλλωνα στηρίζει πάντα την ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα το πράξει και αύριο».

Comments
To Top