ΘΡΥΛΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η γκολάρα ενός αμετανόητου φυγά!(video)

Αποκτήθηκε και ήρθε ως προσωπική επιλογή του τότε προπονητή της ομάδας μας Γιόζι Μιζράχι την μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου, 2008 με πολύ καλό βιογραφικό.

Ο λόγος για τον Ισραηλινό επιθετικό Λιόρ Ασουλίν, ο οποίος στο ντεμπούτο του στον θεσμό του πρωταθλήματος (είχαν προηγηθεί κάποια λεπτά στο Κύπελλο με τον Εθνικό) στις 26 Ιανουαρίου 2008 κόντρα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ στο 60’ σημειώνοντας το 0-2, είχε δοκάρι, ενώ πανικόβαλε σε κάποιες περιπτώσεις την άμυνα των βυσσινί.

Πέντε λεπτά αργότερα ο προπονητής μας πήρε την «σοφή» απόφαση να αποσύρει τον Ασουλίν που ήταν μόνιμη πηγή κινδύνων δίνοντας την ευκαιρία στους αμυντικούς της Ένωσης να ανακουφιστούν και να προωθηθούν στην επίθεση και σε συνδυασμό με κάποια παιδαριώδη λάθη της άμυνας μας στο τέλος να καταφέρουμε να ισοφαριστούμε σε 2-2!

Ο Ισραηλινός πρόλαβε και αγωνίστηκε 8 φορές με τη φανέλα του Απόλλωνα με 484 συνολικά λεπτά συμμετοχής στο θεσμό του πρωταθλήματος όμως μετά από τον αγώνα της 25ης αγωνιστικής και την ήττα μας κόντρα στον Άρη με 3-1 εξαφανίστηκε μέσα σε μια νύχτα και έγινε «φυγάς» παίρνοντας το αεροπλάνο για την πατρίδα του!

 

Comments
To Top