ΑΝΤΡΕΣ

Το -11 που έγινε +1!

Από τις 16 Οκτωβρίου έχει να χάσει ο Θρύλος. Τότε, ηττήθηκε με 3-2 από τον Ερμή στη Λάρνακα. Από τότε πέρασαν 15 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και η ομάδα αγνοεί την ήττα με απολογισμό 12 νίκες και τρεις ισοπαλίες!

Μετά το πέρας της 7ης αγωνιστικής, η ομαδα μας ήταν στο -11 από την τότε πρωτοπόρο ΑΕΚ. Σήμερα, βρίσκεται στο +1 από την ομάδα της Λάρνακας, στο -1 από την ΑΕΛ που είναι στη 2η θέση και στο -4 από την κορυφή και το ΑΠΟΕΛ.

Ο Απόλλωνας με αντεπίθεση διαρκείας έχει επιστρέψει δριμύτερος στη διεκδίκηση του τίτλου, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Για να μην πάει στράφι η μεγάλη προσπάθεια που έχει γίνει, ειδικά με Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο της ομάδας, οι «κυανόλευκοι» ποδοσφαιριστές θα πρέπει πάση θυσία να κερδίσουν τον Εθνικό την προσεχή Κυριακή. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη νίκη για τον Απόλλωνα στη μέχρι τώρα διαδρομή του πρωταθλήματος, εφόσον τα καταφέρει. Είναι κομβικής σημασίας ο αγώνας στο Δασάκι.

Προηγείται ο επαναληπτικός αγώνας κυπέλλου της Τετάρτης στο Παφιακό με αντίπαλο την ΑΕΖ, όπου ο Θρύλος θα επιδιώξει να σφραγίσει την πρόκριση στους «8» πετυχαίνοντας το 10 στα 10 με Σωφρόνη στον πάγκο

Comments
To Top