ΑΝΤΡΕΣ

«Θέλουμε να έχουμε τη μεγαλύτερη μετακίνηση οπαδών»

Για όλα τα θέματα που αφορούν στον Απόλλωνα μίλησε στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ» του σταθμού Sports 1 ο εκπρόσωπος Τύπου, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για το παιχνίδι με τη Δόξα: «Είχαμε μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Συνδυάσαμε το αποτέλεσμα με πολύ καλή εμφάνιση. Το αποτέλεσμα θα ήταν πιο ευρύ αν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί».

Για την απόσταση από την κορυφή: «Δεν υπάρχει θέμα αναθεώρησης στόχων. Στόχος είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι. Υπάρχει ενδιάμεσα το παιχνίδι με την ΑΕΖ πριν από το δύσκολο παιχνίδι με τον Εθνικό. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι διαφορετικά και όταν το πετύχουμε, κάθε φορά που κερδίζουμε τόσο περισσότερο πλησιάζουμε στον στόχο».

Για το γκολ της Δόξας: «Το παιχνίδι ήταν τηλεοπτικό. Μας εκνεύρισε το πώς κάποια Μέσα προσέγγισαν τη διαιτησία και κάποια ανυπόγραφα δημοσιεύματα που δεν παρέθεσαν τα γεγονότα διαμορφώνοντας μια άλλη εικόνα και ήταν τηλεκατευθυνόμενα. Δεν μπορούμε να κόψουμε το ψωμί κανενός, αλλά απαιτούμε ίση αντιμετώπιση».

Για τον κόσμο ενόψει Εθνικού: «Θέλουμε να έχουμε πολύ κόσμο, είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για μας. Θέλουμε να έχουμε τη μεγαλύτερη μετακίνηση οπαδών. Είναι η κατάλληλη στιγμή, δεν περισσεύει κανένας. Είναι η ώρα να συμπορευθούν μαζί με την ομάδα. Πρέπει να δώσουμε το δικαίωμα στην ομάδα μας να πάρει την Ανατολική για να έχουμε τη μεγαλύτερη προοπτική. 1200 εισιτήρια είναι μικρός αριθμός για τον Απόλλωνα».

Comments
To Top