ΑΝΤΡΕΣ

«Στόχος η παρουσία μας σε ακόμα ένα τελικό…»

Για όλα όσα αφορούν την ομάδα μας, μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με την ΑΕΖ:

«Είναι ένα παιχνίδι κυπέλλου που είναι διαφορετικό με το πρωτάθλημα. Αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και θέλουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας δίνει προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση».

Για την ΑΕΖ:

«Δεν υπάρχει αντίπαλος τον οποίο μπορείς να υποτιμήσεις. Θα υπάρχουν και αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα μας, για λόγους ξεκούρασης αλλά και γιατί υπάρχουν τραυματίες. Θέλουμε να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας και να σκοράρουμε».

Για τους Χάμπο και Παπουλή:

«Ο Χάμπος και ο Παπουλής θα ξεκουραστούν. Ο Γκόμες είναι τραυματίας θα λείπει τρεις εβδομάδες, ο Γκίε είναι στο τελικό στάδιο της αποκατάστασης του. Αγγελή και Ρέινολντς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Στην αποστολή θα είναι ο Πελαγίας και ο Αριστοτέλους»

«Θέλει κάποιο χρόνο αλλά μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις για κάποιο χρονικό διάστημα του αγώνα».

Για την απουσία του Ρομπέρζ με Δόξα:

«Είναι σημαντική απώλεια για εμάς, είναι παίκτης μεγάλης κλάσης ο Ρομπέρζ. Δυστυχώς συμπλήρωσε κάρτες. Υπάρχει εκεί ο Πελαγίας, ο Καρώ, ο Βινίσιους, μπορεί να αγωνιστεί και ο Σεμέδο. Υπάρχουν οι επιλογές για τον προπονητή μας για να καλύψει το κενό»

Για τον Αγγελή:

«Ο Αγγελή έχει μεταβεί στο εξωτερικό για να κάνει επέμβαση στο σημείο που τον ταλαιπωρεί και θα αρχίσει άμεσα την αποκατάσταση του. Βρίσκεται στην Πορτογαλία και θα επιστρέψει τις επόμενες μέρες στην Κύπρο. Όλα εξαρτώνται από το αποτέλεσμα της εξέτασης. Είναι ένα πρόβλημα που ξεκίνησε με την προετοιμασία. Έχασε αρκετό μέρος της προετοιμασίας, επανήλθε, αγωνίστηκε στα παιχνίδια με την Γκρασχόπερς όπου τραυματίστηκε ξανά και αποφάσισε ο ίδιος να μην επιλύσει το πρόβλημα με επέμβαση αλλά με θεραπεία. Ρίσκαρε πολλές φορές την υγεία του γιατί ήθελε να βοηθήσει την ομάδα και το αποτέλεσμα ήταν να επιδεινωθεί».

Για τον Γκίε:

«Ο Γκίε ίσως θα είναι έτοιμος στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ».

Για το κύπελλο:

«Στόχος είναι να δώσουμε το παρών μας σε πέμπτο τελικό τα τελευταία επτά χρόνια».

Για τον Αλεξάντερ Λόβρε:

«Εδώ και ένα μήνα ο ποδοσφαιριστής πέρασε από δοκιμαστικά. Είναι μικρός και μας έχει πείσει. Είναι μια μορφή επένδυσης για την ομάδα μας και θα προσπαθήσουμε να τον εξελίξουμε».

 

Comments
To Top