ΑΝΤΡΕΣ

Σοβαρό προβάδισμα με οδηγό τον Σαρδινέρο!

Δύσκολη επικράτηση της ομάδας μας και σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης, αφού στο τέλος με το δεύτερο γκολ επικράτησε της ΑΕΖ για τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με 2-0. Με σοβαρότητα και καθαρό μυαλό  θα πρέπει να δει η ομάδα μας τον επαναληπτικό αγώνα την ερχόμενη Τετάρτη(8/1) στο Παφιακό για να πάρει την πρόκριση.

Με πολλές αλλαγές ξεκίνησε η ομάδα μας τον αγώνα αφού ο Σωφρόνης Αυγουστή, επέλεξε να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές, αλλά και να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν είχαν μέχρι τώρα χρόνο συμμετοχής. Παρά την κατοχή της μπάλας, η ομάδα μας έδειχνε «βραχυκυκλωμένη» και προσπαθούσε να βρει το δρόμο προς τα δίκτυα του αντιπάλου. Δύο σουτ του Πίεχ στην αρχή του αγώνα και ένα του Πίττα στο 40΄δεν βρήκαν στόχο καθώς το πρώτο πέρασε έξω και το δεύτερο απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Δυσκολευόμασταν να βρούμε χώρους να επιτεθούμε και κάποιοι συνδυασμοί έβρισκαν σε ετοιμότητα την αντίπαλη άμυνα. Ένα σουτ του Μπεντόγια, απέκρουσε ο τερματοφύλακας, ενώ στη συνέχεια κάποια συνεχόμενα κόρνερ και ένα πλασέ του Ισπανού και πάλι, δεν έφεραν το γκολ. Η ομάδα μας είχε την συντριπτική κατοχή της μπάλας με 83% έναντι 17%, παρόλα αυτά όμως δεν ήρθε το ζητούμενο.

Με δύο κλασσικές ευκαιρίες ξεκίνησε στην επανάληψη η ομάδα μας, όταν το σουτ του Μαγκλίτσα, απέκρουσε και πάλι ο τερματοφύλακας, ενώ μετά από κόρνερ ο Καρώ δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα από πλεονεκτική θέση. Ο τεχνικός της ομάδας μας στην προσπάθεια του να κάνει πιο επιθετική την ομάδα μας, έκανε δύο αλλαγές η πρώτη από το ημίχρονο με τον Μαγκλίτσα να παίρνει τη θέση του Στυλιανού, ενώ στο 53΄ο Πέδρο πήρε τη θέση του Πίττα. Οι προσπάθειες της ομάδας μας καρποφόρησαν όταν ο Μαγκλιτσα μετά από πάσα στη μικρή περιοχή, ο Σαρδινέρο στο 60΄έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα. Από κει και πέρα η ομάδα μας προσπαθούσε να βάλει δεύτερο γκολ, κάτι που αποσόβησε και πάλι ο τερματοφύλακας του αντιπάλου σε απευθείας κτύπημα του Ντα Σίλβα που μπήκε αλλαγή στη θέση του Μπεντόγια. Τελικά η ομάδα μας έβαλε και το δεύτερο γκολ με τον Σαρδινέρο και πάλι στο 90+1 για να πάρει ένα σοβαρό προβάδισμα πλέον πρόκρισης!

Comments
To Top