ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Ο εφησυχασμός και η υποτίμηση οι χειρότεροι σύμβουλοι!

Οι 6 συνεχόμενες νίκες και οι εξαιρετικές εμφανίσεις της ομάδας μας έχουν φέρει φυσιολογικά την ευφορία και τον ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών μας αλλά αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα και θα πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι και απόλυτα προσηλωμένοι στο στόχο βλέποντας αποκλειστικά το κάθε επόμενο παιγνίδι συνεχίζοντας στους ίδιους ρυθμούς.

Αν προτρέξουμε στην προϊστορία των αγώνων μας απέναντι στην Αναγέννηση πότε δεν είχαμε εύκολο αγώνα, αν εξαιρέσουμε την περίοδο 2003/04 όπου κερδίσαμε με 4-0 (αν και εκεί στο ημίχρονο είμαστε στο 0-0), και πάντοτε μετά κόπων και μόχθων καταφέρναμε να κερδίσουμε ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνούμε την ντροπιαστική μας ήττα με 4-1.

Να θυμίσουμε εξάλλου ότι στη φετινή περίοδο μέσα στο «Τάσος Μάρκου» η Ομόνοια, (για 45’ με αριθμητικό πλεονέκτημα) και η ΑΕΚ απώλεσαν από 2 πολύτιμους βαθμούς ενώ ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ και Ανόρθωση στα τελευταία στάδια των αγώνων κατάφεραν να επιβληθούν.

Δεν επιτρέπεται λοιπόν κανένας εφησυχασμός ενόψει του επικείμενου αγώνα με την Αναγέννηση Δερύνειας. Η ομάδα μας δεν πρέπει με τίποτα να υποτιμήσει την αντίπαλό της, γιατί τότε δεν θα έχουν καμία απολύτως αξία οι προηγούμενες νίκες μας!

Ένας Απόλλωνας όπως τον ξέρουμε τις τελευταίες 6 αγωνιστικές, θα «καθαρίσει» όμως άπαντες οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να είναι πανέτοιμοι με υπομονή και επιμονή να αντιμετωπίσουν κάθε απρόσμενη αντιξοότητα και αστάθμητο παράγοντα (ο νοών νοείτο) δείχνοντας χαρακτήρα και αποφασιστικότητα προς τον τελικό στόχο που δεν είναι άλλος από την 7η συνεχόμενη νίκη!

Comments
To Top