ΑΝΤΡΕΣ

Και λίγα τους ήταν!!!

Σπουδαία εμφάνιση από την ομάδα μας που έδειξε από το πρώτο λεπτό του αγώνα, ποιος θα είναι το «αφεντικό». Με φοβερή πίεση στον αντίπαλο, φοβερές συνεργασίες και αποφασιστικότητα πήρε την έκτη συνεχόμενη νίκη και πλέον συνεχίζει ακάθεκτη για υλοποίηση των στόχων της.

Με αποφασιστικότητα και πάθος μπήκε η ομάδα μας στον αγώνα και κατάφερε από τα πρώτα λεπτά να πάρει την υπεροχή του αγώνα που σε κάποιες στιγμές έγινε καθολική. Πιέσαμε τον αντίπαλο και τον κλείσαμε στην περιοχή του. Οι μεγάλες ευκαιρίες μας μετουσιώθηκαν σε δύο γκολ, το πρώτο με πέναλτι που εκτέλεσε ο Ντα Σίλβα στο 28΄και ο Ζοάο Πέδρο στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου μετά από μπαλιά «διαβήτη» του Ντα Σίλβα. Πολύ καλή η ομάδα μας στο πρώτο μέρος, που είχε την κατοχή με 69% έναντι 31% του αντιπάλου, χάνοντας τεράστιες ευκαιρίες να βάλει κι άλλα τέρματα.

Με τον ίδιο ρυθμό μπήκε η ομάδα μας στην επανάληψη και κατάφερε πολύ νωρίς να πετύχει και τρίτο γκολ με τον Μαγκλίτσα στο 53΄. Στο ίδιο και πάλι τέμπο συνέχισε η ομάδα μας παρά την επίτευξη του τρίτου γκολ και έχασε κλασσική ευκαιρία με τον Μαγκλίτσα που κυριολεκτικά μετά από σέντρα του Ντα Σίλβα κατάφερε να «σημαδέψει» τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά και πολλές άλλες ευκαιρίες. Η ομάδα μας μετά το 75΄έριξε λίγο τον ρυθμό του αγώνα και ο Σωφρόνμης Αυγουστή είχε την ευκαιρία να κάνει τις αλλαγές του. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που βγήκαν αλλαγή ήταν και ο Σακέττι, που αξίζει να αναφέρουμε ότι σήμερα δεν άφησε σπιθαμή του γηπέδου που δεν κάλυψε! Ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής είχε και ο Βασιλείου που πήρε τη θέση του Γκόμες στο 82΄. Μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού τίποτα δεν άλλαξε και η ομάδα μας πήρε ακόμα μια νίκη που την έκανε να φαίνεται πανεύκολη.

Comments
To Top