ΑΝΤΡΕΣ

«Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι πως θα τα δίνουμε όλα»

Από τους διακριθέντες για τον Απόλλωνα ο Ζοάο Πέδρο απέναντι στον Ερμή και μίλησε στην κάμερα της «Primetel» μετά το παιχνίδι για την δική του παρουσία και αυτή της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα: «Μπήκαμε συγκεντρωμένοι από την αρχή με στόχο τη νίκη. Παίξαμε καλά και είχαμε την κατοχή. Δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να βρει αυτοπεποίθηση και ήταν γενικά μια φανταστική εμφάνιση».

Για τη δική του απόδοση: «Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό κάθε φορά. Κάποιες φορές παίζεις καλά, κάποιες όχι τόσο. Αλλά όταν η ομάδα παίζει καλά, είναι πιο εύκολο και για τους παίκτες να αποδώσουν».

Πού προτιμά να παίζει: «Μου αρέσει να παίζω. Είμαι παίκτης που παίζω σε διάφορες θέσεις. Όταν μου είπε ο προπονητής να παίξω εκεί ή εδώ, το κάνω. Έπαιξα σε μερικά φιλικά στην Πορτογαλία σε αυτή τη θέση».

Αν του βγαίνει παραπάνω σαν δεξί μπακ: «Σαν δεξί μπακ, βλέπω το παιχνίδι από πίσω. Βρίσκω τον κενό χώρο και επιτίθεμαι εκεί. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Για τη συνέχεια: «Εμείς βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Ακολουθεί η Δερύνεια, συγκεντρωνόμαστε σε αυτό, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να παίξουμε τόσο καλά όσο παίζουμε τώρα».

Για τον κόσμο: «Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι πως θα τα δίνουμε όλα. Κάποιες στιγμές δεν είναι οι καλύτερες για μας, τώρα όμως παίζουμε καλά. Ο κόσμος είναι μέρος του συλλόγου και τον θέλουμε δίπλα μας. Ήταν ευχάριστο αυτό που έγινε σήμερα».

Comments
To Top