ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Άλλη μια σπουδαία νίκη για την ομάδα μας αυτή την φορά μέσα στο ΓΣΠ επι της Ομόνοιας. Πάμε να δούμε το πώς ανταπορκίθηκε ο κάθε ποδοσφαριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε:Πολύ καλή εμφάνιση από τον Βάλε που ήταν σταθερός σε όλη την διάρκεια του αγώνα.Κυρίαρχος στις στατικές και σωστές τοποθετήσεις στις προσπάθειες των αντιπάλων προς την εστία του.

Ζοάο Πέδρο:Ακόμα ένα καλό παιχνίδι από τον Πορτογάλο.Κάλυψε σωστά την δεξιά πλευρά και είχε και πολλές επιθετικές προσπάθειες.Στο δεύτερο ημίχρονο κινδυνέψαμε αρκετές φορές στην πλευρά του αφού έβγαζαν πολλούς ποδοσφαιριστές.Πέρασε σε θέση δεξιού χαφ και έδωσε την ασσίστ για το δεύτερο γκολ.

Τιάγκο Γκόμες:Πολύ καλό παιχνίδι αμυντικά αφού ελάχιστα κινδυνέψαμε από την πλευρά του.Αρκετές επιθετικές προσπάθειες που δεν είχαν όμως ευτυχή κατάληξη.Χρίζει βελτίωσης η σέντρα του.

Βαλεντίν Ρομπέζ: Άρχοντας στην αμυντική γραμμή.Έκλεινε σωστά και είχε άψογη συνεργασία με τον παρτενέρ του.Καθοδηγούσε σωστά και έδινε βάθος όταν έπρεπε.Βοήθησε και στην οργάνωση του παιχνιδιού από πίσω.

Πάολο Βινίσιους:Ψύχραιμος καθάριζε τις φάσεις και έδινε ηρεμία.Πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι.Ανέβηκε και έδεσε με τον Γάλλο.

Εστεπάν Σακέτι:Άλλο ένα εκπληκτικό 90λεπτο.Έκλεινε χώρους,μάρκαρε σωστά και δεν άφηνε μπαλιά να πάει χαμένη.Απίστευτα τρεξίματα και μεγάλη οξυδέρκεια στην φάση του 2ου γκολ αφού βλέπει το κενό και εκτελεί γρήγορα το φάουλ.

Χαράλαμπος Κυριάκου:Καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο από τον Κύπριο που αναχαίτιζε και οργάνωνε μαζί.Με άνεση άλλαζε παιχνίδι ανοίγοντας χώρους που μας έκαναν επικίνδυνους για την αντίπαλη εστία.Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν λίγο πιο κάτω μάλλον λόγω κούρασης.

Άλεξ ντα Σίλβα: Πολύ καλό πρώτο,κακό δεύτερο.Μοίρασε το παιχνίδι,δημιούργησε κενά και τάισε αρκετές πάσες την επιθετική τριπλέττα.Στο δεύτερο κλείστηκε από τον αντίπαλο και δεν απόδωσε καλά.

Φώτης Παπουλής: Ο γνωστός Παπουλής στο πρώτο ημίχρονο.Διεμβόλιζε την άμυνα του αντιπάλου και έφτιαξε φάσεις με αποκορύφωμα το δοκάρι.Στο δεύτερο κάπου χαθηκε.

Αντριάν Σαρδινέρο:Όταν πετυχαίνεις 2 γκολ στο ΓΣΠ και δίνεις ένα σπουδαίο διπλό τότε είσαι ο πολυτιμότερος.Πέτυχε δύο παλλικαρίσια γκολ,έδωσε ασσίστ και είχαμε δοκάρι.Βοηθούσε και στα μετόπισθεν.

Άντον Μάγκλιτσα: Πάλεψε με τους αντίπαλους μπακ και τις πλείστες φορές ήταν νικητής.”Έφαγε” ξύλο αλλά κατάφερε πολλές φορές να βρεθεί σε επίκαιρη θέση.Έσπασε αρκετές μπάλες στους πλάγιους δημιουργώντας προυποθέσεις για γκολ.

Άλισταιρ Ρέυνολτς:Μπήκε για να κλείσει τις τρύπες στα τελευταία λεπτά και σε γενικές γραμμές τα κατάφερε.Δείχνει ποδοσφαιριστής με σπουδαία προσόντα κάτι που θα μας το δείξει παίρνοντας περισσότερο χρόνο.

Αρκάδιους Πίεχ:Μπήκε γιατί η ομάδα ήθελε φρεσκάρισμα και με την είσοδο του καταφέραμε να κερδίσουμε μέτρα στον χώρο.

Μάριο Σέρτζιο: Ο Πορτογάλος μπήκε για να βοηθήσει στην δεξιά πλευρα που είχε προβλήματα.Μόλις μπήκε κατάφερε και έκλεισε τα κενά και κράτησε μπάλα έχοντας και ανεβάσματα στην έπιθεση.

Προπονητής: Ξεκίνησε με το 4-2-3-1 και ήταν απόλυτος κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο,που το 0-1 φάνταζε λίγο.Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα δεν ήταν τόσο καλή αφού η Ομόνοια ανέβηκε και κέρδισε μέτρα πλαγιοκοπώντας από την δική μας δεξιά πλευρά.Τον πρόλαβε το γκολ της Ομόνοιας στην αλλαγή του Σέρτζιο και έτσι την καθυστέρησε λίγο.Πέρασε τον Σαρδινέρο στην αριστερή πλευρά κλειδώνοντας την δεξιά του με Πέδρο και Σέρτζιο βγάζοντας εκτός παιχνιδιού τον Σοιλέδη,αναγκάζοντας τον αντίπαλο προπονητή να μεταφέρει το παιχνίδι στην αριστερή μας πλευρά,εκεί που ο Σαρδινέρο βρήκε τον χώρο και σκόραρε το δεύτερο γκολ.Πίεχ και Ρέυνολτς μπήκαν γιατί κουράστηκε ο Μάγκλιτσα ο πρώτος και ο δεύτερος για να έχουμε τρεξίματα στα τελευταία λεπτά στην μεσαία γραμμή.Πολύ καλό κοουτσάρισμα από τον Σωφρόνη Αυγουστή.

Comments
To Top