ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Με προσανατολισμό… τη νίκη!

Για την τρίτη νίκη στα ντέρμπι και την πέμπτη συνεχόμενη με το Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο ταξιδεύει η ομάδα μας για το ΓΣΠ, που μαζί με τη συμπαράσταση του κόσμου μας θα προσπαθήσει να φέρει το «διπλό» στη Λεμεσό.

Από αγωνιστικής πλευράς στην αποστολή δεν βρίσκεται ο Μπεντόγια, ενώ ο Σωφρόνης προσανατολίζεται σε δύο αλλαγές για το βασικό σχήμα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βάλε, ενώ η τετράδα της άμυνας δεν αλλάζει σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο ο Βινίσιους με τον Ρομπέρζ, ενώ από αριστερά θα κινείται ο Γκόμες και στα δεξιά ο Πέδρο που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού.

Μπροστά τους οι Σακέττι και Χάμπος, ενώ ο Ντα Σίλβα θα έχει τον ρόλο του επιτελικού χαφ. Στα αριστερά της επίθεσης θα κινείται ο Παπουλής, ενώ τη θέση του Μπεντόγια θα πάρει όπως όλα δείχνουν ο Σαρδινέρο. Στην κορυφή επανέρχεται ο Μαγκλίτσα στη θέση του Πίεχ.

Όλοι ευελπιστούμε σε ένα καλό παιχνίδι από την ομάδα μας και με πάθος, θέληση και σωστό αγωνιστικό προσανατολισμό να πάρουμε τη νίκη.

 

Comments
To Top